v-tidus Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Γράψτε τις απόψεις σας! Ποιά Punk συγκροτήματα προτιμάτε? Ποιά είναι τα αγαπημένα σας τραγούδια από αυτό το είδος μουσικής? Εγώ προσωπικά,προτιμώ τους Ataris (Boys Of Summer,Beautiful Mistake,In this Diary,So long astoria..)kαι τους Sum41(Hell Song,Noots,No Reason,Still Waiting..)
punky Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Τους Crass. Γιατί έζησαν, όπως τραγούδησαν. Και διαλύθηκαν πριν γίνουν μούμιες και κατεστημένο.
paintbox Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Vandaloup.. ασχετο αλλα ξαναδιαβάζω το άρωμα του ονείρου τούτη την εποχή και τέλος πάντων υπήρχαν εκειπέρα κάτι μοναχοί στα ημαλάϊα που έλεγαν τον εαυτό τους Bandaloop - ήξεραν το μυστικό της μακροζωϊας. καμμία σχέση, μάλλον. παντως απο πανκ γουστάρω μια πιο ας πουμε ποπ-πανκ φάση, οπως π.χ. οι buzzcocks του love bites (απο το οποίο εχω ακούσει μόνο το πασίγνωστο, αλλά διάβασα πως γενικότερα είναι πιο .. έτσι.. το στυλάκι τους εκεί) επίσης γουστάρω bad religion - και δεν είμαι απ'αυτούς που διακρίνουν τους παλιούς b.r. απο τους καινούργιους - δεν θεωρώ τον εαυτό μου οπαδό τους - απλά έχουν πλάκα, και προσπαθούσαν (δεν ξέρω αν προσπαθούν ακόμα) να περάσουν ενα σοβαρό μήνυμα, του στυλ "think for yourself".. και όχι τόσο πολύ το "we hate this, we hate that" - ασε και είχαν πολύ ωραίες catchy μελωδίες και πολυφωνίες επίσης γουστάρω ska-punk, περισσότερο απο την σκά. δυστυχώς δεν ξέρω πολλά συγκροτήματα, ούτε γνώσεις γενικότερα, αλλά γουστάρω voodoo glow skulls και dance hall crashers - τέλος πάντων δεν ξέρω κατα πόσο θεωρούνται πανκ, ιδίως οι τελευταίοι - μιας και έχουν διπλά γυναικεία φωνητικά που δεν παραπέμπουν καθόλου σε οτιδήποτε σε σχέση με aggression ) δυστυχώς δεν ξέρω που βρίσκεις στην ελλάδα π.χ. skapunk - ασε που μερικές φορές τα πετυχαίνεις σε άσχετα μέρη, οπως π.χ. μια φορά είχα πετύχει ska-p ανάμεσα στις ethnic, jazz και easy-listening προσφορές του μετρόπολις ) τι να πεις. και αναγκαστικά αμα τα βρείς θα είναι ακριβά επειδή δεν υπάρχει μαζική παραγωγή..
Lucifer Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Στο jinx & στο rhythm στα εξάρχεια για σκαπανκ.
paintbox Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Lucifer, που ακριβώς (ή περίπου) είναι αυτά τα μαγαζάκια στα εξάρχεια? Thanx
wizzy Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 συγνώμη, μιλάτε τόση ώρα για Punk και δεν αναφέρθηκαν Sex Pistols και Ramones ?!?!?!?!?!??!?! ΦΤΟΥ ΣΑΣ !!!!!!!
paintbox Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 ε οχι και φτού :ΡΡΡ προσωπικά δεν είμαι δια'συμπεριφοράς και πεποιθήσεων punk, απλά σέβομαι το είδος και μερικά συγκροτήματα μου αρέσουν κιόλας οπότε, εχοντας χάσει κιόλας εκείνη την εποχή, και έχοντας εντρυφήσει (ορθομαλούγκμα) τα συγκροτήματα και μουσικές τις οποίες εκείνα τα αρχικά punk bands πήγαν να ανατρέψουν (τέλος πάντων να δώσουν μια εναλλακτική απάντηση - μάλιστα, νόμίζω οι ramones γούσταραν κιόλας πολύ την ποιοτική pop)... τελος πάντων με όλα αυτά ως δεδομένα, δεν μου αρέσουν πολυ οι sex pistols και οι ramones ) ίσως να μου έρθει ομως κάποια έκλαμψη στο μέλλον και την πάθω ακριβώς με αυτά που σήμερα μου φαίνονται αδιάφορα! ) βίβα μουσική γενικότερα! )
blueviper Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Rhythm Records: Μπενάκη 74 Jinx: Ασκληπιού 24 και Διδότου Ρίξε μια ματιά και στο site του τελευταίου.
punky Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Αν κάποιος αξίζει να μπει στο προσωπικό μου πάνθεον για ένα και μόνο τραγούδι, τότε αντί για τα λαμόγια τους pistols, θα έβαζα τους X Ray Spex για το Identity.
Dr_Slump Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Άλλο punk (Sex Pistols, Exploited, the Clash, Ramones, κτλ) και άλλο punk rock (NOFX, Offspring, Millencolin, κτλ). Είναι δύο εντελώς διαφορετικά είδη. Το punk είναι τρόπος ζωής και ιδεολογίας ανεξάρτητα από το είδος του ήχου ενώ το punk rock είναι ένα είδος alternative rock.
paintbox Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 blueviper> thanx! καλή φάση που έχουν και site μέσα στην τεχνολογία :ΡΡ θα τσεκάρω! Dr_Slump> σωστός.. εντάξει, φαντάζομαι πως αυτός ο ορισμός δεν αγγίζει και πολύ τον ακροατή, ο οποίος μπορεί να γουστάρει punk, χωρις να ακολουθεί αυτόν τον τρόπο ζωής... που, πλάκα πλάκα.. ισως να χρειάζεται κάτι παραπάνω απο τόλμη και (γοητεία.. εμ..) ελευθερία για να τον ακολουθεί κάποιος, διατηρώντας ισορροπία στην ζωή του.. ή είναι κάτι που έχει να κάνει με την απόρριψη της ισορροπίας, σαν κοινωνικό φαινόμενο.? τέλος πάντων ) αυτές τις μέρες ακούω μια συλλογή απο the ruts - έχουν και αυτοί το attitude των κακών παιδιών. δεν μπορώ να πω πως με ενθουσιάζουν, αλλά ακόμα δεν εχω καταλάβει τι παίζει ακριβώς cheers!!
Kleanthis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Αν και δεν ακούω Πανκ οι Sum 41 & οι Blink 182 είναι τρομεροί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.