jose Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Χρειάζομαι πρόγραμμα που να κάνει ικανοποιητικό Capture απο Video Camera Εχω μια MINI-DV - SONY Handycam , την εχω συνδέσει με USB καλώδιο και δούλεψα το πρόγαμμα της SONY Vegas 6.0 . Tο πρόβλημά μου είναι οτι κάνοντας το Capture δεν συγχρονίζεται ο ήχος και η εικόνα , δηλαδή μιλάει πιο γρήγορα απότι δείχνει η εικόνα!! τί μπορώ να κάνω?? Thanks
Physics_Rulez Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Τι pc έχεις;;; Πρέπει να έχεις σχετικά καλό pc για να κάνεις capture χωρίς frame dropping. (και αρκετό χώρο στο σκληρό, μην είναι τσίμα τσίμα ) Εγώ χρησιμοποιώ το powerdirector.
jose Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Τι pc έχεις;;; Πρέπει να έχεις σχετικά καλό pc για να κάνεις capture χωρίς frame dropping. (και αρκετό χώρο στο σκληρό' date=' μην είναι τσίμα τσίμα ) Εγώ χρησιμοποιώ το powerdirector.[/quote'] CPU : ΑΤΗLON 2600 XP , RAM : 1,5 GB VGA : Gforce 6600GT MOBO: MSI K8N2 DELTA κάνει δουλεια? Thanks
Physics_Rulez Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 μια χαρά δουλειά κάνει. Εννοείται οτι δεν κάνεις τίποτε άλλο στο pc την ώρα που κάνεις capture. Τελευταίους drivers στην κάρτα γραφικών κοκ. Αν πάλι χάνεις frames και δεν συγχρονίζεται ο ήχος, δοκίμασε να αδειάσεις λίγο χώρο και να κάνεις καμμιά ανασυγκρότηση.
jose Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 endexete diladi na efige o ixos epidi douleba kialla programmata tautoxrona???
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Pinnacle studio 9 Νομιζω το κορυφαιο προγραμμα . Ελπιζω η καμερα σου να εχει εξοδο για καλωδιο συνδεσης fireware (αν το λεω καλα...) με το pc εκτος το usb και το pc σου αναλογη θυρα . :-D
jose Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Pinnacle studio 9 Νομιζω το κορυφαιο προγραμμα . Ελπιζω η καμερα σου να εχει εξοδο για καλωδιο συνδεσης fireware (αν το λεω καλα...) με το pc εκτος το usb και το pc σου αναλογη θυρα . :-D den to katalaba auto pou mou eipes! an i camera exei kai firewire? exei DV OUT ,A/V OUT LANC , KAI TO USB pou exei to simataki me tin triena
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 den to katalaba auto pou mou eipes! an i camera exei kai firewire? exei DV OUT ,A/V OUT LANC , KAI TO USB pou exei to simataki me tin triena Να την συνδεεις με το pc απο το dv out.Πολυ καλυτερα αποτελσματα.Αγορασε ενα καλωδιο και αν δεν εχει το pc σου μια αναλογη καρτα.Δεν ειναι ακριβα. :-D
shodan Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Platano,γιατι οχι pinnacle studio 10? Ή το 10.5 Titanium Edition?? :mrgreen:
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Platano,γιατι οχι pinnacle studio 10? Pinnacle studio να ειναι κι ας ειναι οτι ναναι...Εγω ειπα το 9 γιατι το εχω και σε ελληνικο μενου και με βολευει. :-D
Ang_video Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 το studio 10 ειναι πολυ βαρυ προγραμμα και ειναι πιο πολλα τα προβληματα που δημιουργει στο μηχανακι απο τις δυνατοτητες του (δεν εχω δοκιμασει καθολου το 10.5) . Το 9.3 plus νομιζω οτι ειναι η καλυτερη λυση . Επισης κατι το οποιο ειναι σημαντικοτατο. Με το usb καλωδιο (συνδεση) δεν εχεις φουλ αναλυση στο capture . Αυτο μπορει να γινει μονο απο την firewire συνδεση . Με το καλωδιο αυτο η καμερα στελνει στον υπολογιστη οτι πιανει ο φακος της και οτι τελικα γραφει στο κασετακι. Με το καλωδιο αυτο επισης θα μειωσεις την πιθανοτητα να σου βγαλει προβληματα συχγρονισμου ηχου και εικονας. Επισης , δεν θα πρεπει να κανεις οτιδηποτε αλλo την στιγμη που κατεβαζεις (αν και το studio ειναι απο τα λιγα προγραμματα που τα καταφερνει καλα στο να κατεβαζεις και να κανεις και κατι αλλο "light" ) . Υπαρχει στο studio το μονιτορ και σε καποιο σημειο (δεν θυμαμαι ακριβως, μαλλον απο κατω ) σου αναφερει εαν εχεις χασει καρε την ωρα που κατεβαζεις βιντεο. Εαν αυτο συμβει και το νουμερο ειναι μικρο (πχ 2-3 ) τοτε μαλλον δεν θα εχεις προβλημα . Οποιοδηποτε αλλο νουμερο σημαινει προβλημα , ειτε στον ηχο ειτε στη εικονα . δες εαν εχεις καποιο προγραμμα που τρεχει στο παρασκηνιο και αποσχολει τους δισκους ή τραβαει πορους απο τον επεξεργαστη . ελπιζω να βοηθησα λιγο .....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.