brakos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Εχω γραφτει σε μια υπηρεσια με videos, και ειναι WMV. Συγκεκριμενα στο http://www.uefa.com ωστε να βλεπω live αγωνες καθως και εχει database με ολα τα παλια videos Εχει Link για preview η για download. +Τα WMV ειναι κωδικοποιημενα και εχουν licence, φυσικα δινοντας username/password (που εχει αποθηκευτει) παιζουν μια χαρα (αποθηκευονται κατι αρχεια στο \Τα εγγραφα μου\Η μουσικη μου\License Backup Ερωτησεις για το κοινο : 1)Τα WMV μπορουν να παιξουν σε αλλο υπολογιστη ? 2)Τα WMV θα παιζουν σε μενα αν...ληξει η συνδρομη ? 3)Δοκιμασα να τα μετατρεψω σε αλλο τυπο αρχειου πχ ΑVI ή MPG με το No1 Video Converter ή το Video Convert Master 3.4 που εκανα μεχρι στιγμης μια χαρα μετατροπες αλλα...ΤΖΙΦΟΣ. Η μπαρα παραμενει στο ιδιο σημειο χωρις να προχωραει. Καμμια λυση ωστε να μπορω να τα ...διανεμω και σε φιλους μου ή γενικως σε αλλο υπολογιστη ? Ευχαριστω πολυ.
Physics_Rulez Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Για δοκίμασε αυτό.. λέει οτι δουλεύει και για wmv. ή αυτό ----> "convert protected WMV to unprotected MP4, WMV
brakos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Thanx physics. Θα το δοκιμασω και θα βρω και κανα αλλο tool μπας και γινει η δουλεια.
NoNuclearPower Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 πάμε για εκταφή, μια και έχω παρόμοιο πρόβλημα. protected wmv files που δε γίνονται convert σε τίποτα κ με τίποτα. το tunebite που είναι το γνωστότερο σχετικό πρόγραμμα δεν κάνει τη μετατροπή, κι αυτό το λένε όλοι όσοι το χρησιμοποίησαν (άγνωστο γιατί διαφημίζεται ως το καλύτερο unDRM πρόγραμμα). Το δοκίμασα επίσης κ ΔΕ δουλεύει -τουλάχιστο με τα protected wmv- Ξέρετε κανένα άλλο πρόγραμμα που να κάνει σίγουρα αυτή τη δουλειά; έφαγα το δίκτυο χωρίς αποτέλεσμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.