geokl Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 pira ena paketo adsl tis HOL sta 512. akouloytho tis odigies sindesis. prota to sindeo stin trofodosia kai anavosvinei to power. meta sindeo to kalodio adsl sto modem kai meta ston adaptora poy eixe mesa i siskevasia.ton adaptora ton sindeo pano sto splitter stin thira "modem".(i alli thira leei "isdn". tora to splitter pou tha to sindeso? pano sto modem isdn? se piathira akrivos? opou kai na to balo to fotaki sinexizei na anavosvinei eno oi odigies lene oti tha ginei sinxronismos kai tha ginei prasino to fotaki.
black_eagle Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 syndese to spliter stin mpriza toy tilefwnou. stin eksodo tou spliter isdn, syndese to netmod. twra douleyei to tilefwno sou. apo tin alli eksodo toy spliter pou leei montem, bale ton antaptora kai apo ton antaptora sti 8yra dsl tou fritzbox. an 8es na syndeseis to pc sou me to fritzbox me lan bale apo tin ypodoxi lan tou fritzbox stin antistixi ypodoxi tou pc. an 8es me usb anti gia lan, bale to antistoixo kalwdio usb alla prepei na egkatastiseis kai drivers sayti tin periptwsi. egw xrisimopoiw tin prwti me to lan mia xara xwris problimata. telos bale tin trofodosia sto fritzbox. 8a anabosbinei to lampaki power kai kapoia stigmi 8a stamatisei kai 8a anapsei kai to lampaki tou dsl. mporei na xreiastei na perimeneis dyo tria lepta gia na anapsei to lampaki dsl. an den anapsei ksanabgale trofodosia kai balti pali gia na ksanapsaksei. an deis kai den anabei me tipota to dsl mallon de 8a sto exoun syndesei akoma. exei kapoio cd mesa i syskebasia. nomizw eixe dyo. den 8ymamai pio ebala kai sou leei analytika ta bimata gia lan h gia usb syndesi kai se boi8aei kai stis ry8miseis tou pc(username, password ktl)
geokl Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 To kalodio toy modem isdn itan sindemeno me 2 kalodia(ena prasino kai ena aspro) me tin tilefoniki grami.(kokkino aspro) epidi den eixa thira ekopsa ta kalodia ligo apo mprosta sto spliter (ena kokkino kai ena prasino)ebgala ta kalodia toy modem isdn kai ta sindesa me tin tilefoniki grammi(prasino me kokkino kai aspro me prasino).ebala ena neo kalodio sto modem isdn kai to sindesa me to spliter ebala kai to kalodio adsl sto spliter.to internet pou mpeno mexri stigmis me isdn doyleyei alla ta tilefona oxi(???????) to fotaki tou adsl anabosvinei sinexeia, me piran tilefono apo ton ote kai mou eipan oti I grammi adsl exei energopiithi. Ta kalodia ta enosa kala giati den doyleyei?
black_eagle Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 den katalaba ti ennoeis dyo kalwdia file. to netmod syndeetai apla me ena aplo kalwdio tilefwnou me to spliter kai leitourgei aneksartita apo to fritzbox an einai syndemeno i oxi edit: to lampaki tou dsl se mena einai monima anameno panta kai den anabosbinei. pisteyw oti to la8os pou kaneis einai sti sindesi tou montem isdn me to spliter. pio montem exeis? to netmod tis intracom?
geokl Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 mesa to kathe kalodio tilefonou exei 4 kalodia mikra to netmod itan me 2 kalodiakia sinemeno me tin tilefoniki grammi pou eixe 2 apo oti eida to spliter 2 kalodiakia exei mesa ta alla 2 einai komena. .ekana ayto pou sou eipa ta tilefona doyleeyoyn kai to internet isdn alla to modem anabosvinei akoma.
black_eagle Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 a ok tote. nai etsi einai. ta dyo kalwdiakia apo ta tessera xreiazontai. gia to 8ema pou anabosbinei to lampaki tou dsl den kserw ti na sou pw. den rwtas ton ote i tin hol to tmima eksipiretisis mipws paizei kati me ti grammi sou? pantws to internet douleyei kanonika. kaneis download kanonika?
geokl Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 sto internet mpeno apo to modem isdn sta 64 kb, ta kalodia einai etsi etsi http://www.geocities.com/scorpiongre/1.JPG me piran tilefono apo ton ote simera kai mou eipan oti i grammi energopiithike.
black_eagle Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 entaksei ayto. etsi einai an kai ligo proxeiri syndesi. sto pc twra syndesi diktyou exeis ftiaksei? ebales username kai pass pou sou exei dwsei i hol? sto pc sou ti exeis syndesei telika, lan i usb?
black_eagle Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 koita. kapou exeis mperdeytei. gia na exeis 512kb syndesi den 8a mpeis apo isdn. ksesindese to to pc apo to isdn kai an exei 8yra lan syndese to apo ekei. an den exei balto se usb. exeis lan 8yra?
geokl Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 ma den mporo na mpo apo adsl prepei prota na anapsei to prasino fotaki toy modem den exei kamia sxesi me ton ipologisti ayto an den brei tin grammi gia na ginei prasino den mporo na kano tipota.
geokl Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 ayto pou blepeis stin eikona itan apo to kalodio toy modem isdn pigene kateythian , ego ebgala ayta apo to isdn kai ebala toy spliter afou ta ekopsa ligo meta ta enosa kai ebala to modem isdn me kenoyrgio kalodio ston spliter kai to modem adsl episis ston spliter. ta kalodia ta enosa os eksis prasino me kokkino kai aspro me prasino. exei simasia i oxi?
black_eagle Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 den exei kamia sxesi me ton ipologisti ayto an den brei tin grammi gia na ginei prasino den mporo na kano tipota. sayto exeis dikio. molis to dokimasa kai den paizei rolo an einai syndemeno to pc i oxi me to fritzbox. to lampaki dsl anabei kanonika. pare ston ote kai sti hol tilefwno na deis ti 8a sou poun
black_eagle Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 ta kalodia ta enosa os eksis prasino me kokkino kai aspro me prasino. exei simasia i oxi? den kserw an paizei rolo. dokimase na ta allakseis. den xaneis tipota
geokl Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 exei reyma to ena kai den prepei na to piaso kai tha einai diskolo afoy doyleei to tilefono tha einai sosta.
geokl Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 etsi einai http://www.geocities.com/scorpiongre/DSC09917.JPG ti na kano?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.