overdrivehome Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 hello mia erwtisi manges ean to mobo einai crossfire mporw na kanw sli i den tha douleuei?euxaristw
Peavy Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Όχι.Το crossfire είναι τεχνολογία της ATI και λειτουργεί μόνο με κάρτες ATI άρα δεν μπορείς να πάιξεις με SLI (τεχνολογία της Nvidia).
Marcos_Aurilius Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Όχι.Το crossfire είναι τεχνολογία της ATI και λειτουργεί μόνο με κάρτες ATI άρα δεν μπορείς να πάιξεις με SLI (τεχνολογία της Nvidia). Θα μπορείς όμως να παίξεις με Crossfire, που είναι το αντίστοιχο του SLI για την ΑΤΙ... http://www.ati.com/technology/crossfire/features.html
alexisgt Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Βασικά με λίγο ψάξιμο κάτι θα βρεις... sli patch.... google it και καλά ξεμπερδέματα...!
alexisgt Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δεν έχω προσωπική εμπειρία, απλά κάπου το είχε πάρει το μάτι μου κάποτε... Οπότε δεν μπορώ να εγγυηθώ για το αποτέλεσμα... Ψαξ'το πάντως...
billpeppas Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Αν θες έχω latest drivers για SLI @ CrossFire & other chipsets να κάνεις την δουλειά σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.