electroasd Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Καλημερα σας Εχω το εξης προβλημα , το οποιο να σας πω οτι το εχω ξανασυνατησει , αλλα το ειχα θεωρησει τυχαιο το γεγονος. Λοιπον εγινε το εξης : Στον υπολογιστη μου , εχω φτιαξει 2 partition. Στο πρωτο εχω το λειτουργικο και στον αλλο , διαφορα αρχεια μου. Στο 2ο partition ειχα ενα φακελο με κατι φωτογραφιες (οχι πονηρες!!!:oops: ) και τις ειχα κανει hidden. Πριν απο λιγο καιρο εκανα format στο πρωτο partition. Ολα καλα μεχρι εδω... Παω χτες να ανοιξω τον κρυφο φακελο....Τιποτα!!!!! μου βγαζει ενα μυνημα του στυλ "fatal error...You do not have the permision to...κτλ". Παταω στις ιδιοτητες και ξετσεκαρω το hidden, παλι το ιδιο μηνυμα. Μπηκα σε safe mode και πατησα αντι για το δικο μου user το αλλο που βγαζει , το administrator , μηπως τυχον ειχαν αλλαξει τιποτα δικαιωματα,τιποτα. Μπηκα μετα στα policies μηπως ειχε τυχον αλλαξει κατι,τιποτα.Δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο.... Τι να κανω τωρα?Πως θα ανοιξω τα αρχεια μου?? Καμια ιδεα??? ΥΓ: δοκιμασα με live dvd linux να το ανοιξω και παλι δεν εγινε τιποτα.
mvaggel Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Ίσως να μην έχει ούτε ο Admin δικαιώματα αλλά μόνο το system. Μπες πάλι ως admin, και στα properties του φακέλου δες στην καρτέλα security. Αν δεν έχει στη λίστα admin ή το user που θες, πρόσθεσέ τους. Αν τους έχει δες τι Permissions τους δίνει...
anthony_crete Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Vale to palio username kai to palio pass Ean dn doulepsei vale to admin me kapoio pass... Episis dokimase me F8 [eleos xexasa twra pos to lene,ayto pou mpaineis mesa kai dn exei polla grafika klp klp??] username Administrator kai ton kodiko ean eixes valei otan to estines. To idio prob eixa se ena srvr ston opoio ipirxan diafora usernames kai mou evgaze mono ta thumbnails apo tis pic!!!Alla telika me Admin username eftiaxe!!Eida kanonika ola m ta arxeia
electroasd Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Παιδια ουτε στην προηγουμενη εγκατασταση ουτε τωρα πειραξα τιποτα απο σικαιωματα και user name και pass. Και παντα τα βαζω κενα αυτα. Επισης anthony_crete , αν διαβασεις το πρωτο post μου θα δεις οτι αυτα εκανα μου μου εχεις γραψει και εσυ και δυστηχως τιποτα....
black_eagle Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 me kapoia efarmogi recovery isws? nomizw oti mesw tis efarmogis 8a deis ta arxeia sou kai 8a ta anaktiseis
electroasd Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 me kapoia efarmogi recovery isws? nomizw oti mesw tis efarmogis 8a deis ta arxeia sou kai 8a ta anaktiseis Τα αρχεια μου τα βλεπω. Αλλα δεν μπορω να τα ανοιξω....
freskas Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Πηγαινε στον υπολογιστη μου, "Εργαλεια-Επιλογες Φακελων-Προβολη" και ξετικαρε την επιλογη "Χρηση απλης κοινης χρησης αρχειων και φακελων(Συνισταται)" Κανε δεξι/ιδιοτητες στο φακελο με τις foto και πηγαινε στην καρτελα Ασφαλεια (μακρια ) Τωρα πατα στο "Για Προχωρημενους" Εκει πηγαινε στην καρτελα "Κατοχος" και επελεξε το λογαριασμο σου (η τον λογαριασμο Administrator) (εχει μεινει ο παλιος λογαριασμος γι'αυτο δεν ανοιγει). + επελεξε και το κουτι "Αντικατασταση κατοχου στα δευτερευοντα κοντεινερ" και πατα ok. Περιμενε... και οι foto ειναι δικες σου.
StavrosD Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δεξί κλικ στον κατάλογο, properties, security. Σιγουρέψου ότι στην λίστα έχει το administrators, και κάτω είναι επιλεγμένα όλα τα κουτάκια στο Allow Αν δεν πιάσει αυτό, πήγαινε στο advanced, ξετίκαρε το "Inherit from parent ...", copy. Δοκίμασε ξανά.
fragment_ Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 εκτώς απο αυτά κάνε και ένα chkdsk για καλό και για κακό η πήγενε και αντέγραψε τα αρχεία απο dos (χρειάζεσε ενα erd commander/hirens cd) ή το v commander με ntfspro και υποστήριξει long file names). *μη προσπαθήσεις με recovery console που είναι και ευκολο γιατι θα σου βγάλει not permitted.
electroasd Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Παιδια δεν ειχα μπει καθολου στο forum γι αυτο δεν ειχα δει τι μου προτεινατε. Θα μπω και θα σας πω τι εγινε και αν ελυσα το προβλημα.....
bgeorgalas Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 χε χε.....τα είχες κάνεις hidden ή personal (encrypted)? Εγω μια φορά που είχα κάνει κάτι αρχεία encrypted και μετα formara δεν κατάφερα να τα ξαναδώ....αν είναι encrypted μπορείς να τα ανοίγεις από τα windows που τα έχεις δημιουργήσει (όταν τα αντιγράφεις σε ρωτάει και σου λέει ότι θα χαθεί η encryption οπότε σε αυτή την περίπτωση δουλέυον κανονικά).....σε αντίθετη περίπτωση πριν το Formarisma θα έπρεπε να εξάγεις ένα 'κλειδί' σε μια δισκέττα και να την χρησιμοπόιήσεις για να τα ξεκλειδώσεις.....καλή δύναμη και άμα βρεις άκρη πες μας εγώ μια φορά με τα encrypted δεν κατάφερα να τα ξανανοίξω.......
Bspus Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Μα αν μπορουσες να τα ξανανοιξεις ετσι ευκολα τι νοημα θα ειχε η κρυπτογραφηση? Φοβαμαι οτι αυτο εχει κανει. Αποκλειεται να ειναι θεμα δικαιωματων γιατι τοτε θα μπορουσε να τα δει η νεα εγκατασταση ή εστω το λινουξ. Δυστυχως μαλλον τα έχασες. Τουλαχιστον δεν θα την ξαναπάθεις. Δεν ξερω αν υπαρχουν εργαλεια για να σπασεις τον κωδικο με brute force αλλα απ'οτι εχω ακουσει ειναι αρκετα δυνατη η κρυπτογραφηση ωστε να παιρνει υπερβολικα πολυ χρονο, ποσο μαλλον σε ενα απλο pc το οποιο θα θες και να χρησιμοποιεις ταυτοχρονα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.