jakeduth Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 paidia exw ena problimma me ton arithmo usb thirwn sto pc mou. inai poli liges.ematha oti uparxoun kati san polipriza pou apo mia thira sou dinoun polles thires usb.kserete kanena.kserete pos legonte auta ta <<polibriza>> gia na psaksw na vrw?euxaristw
moshelas Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 legontai usb hub des edw gia paradeigma... http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569649
Sorath Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Μια κάρτα pci, που μπαίνει εσωτερικά στο PC και σου δίνει 4 θυρες πίσω και ίσως άλλη μία εσωτερικά. Πάντως επειδή έχω δοκιμάσει και PCI USB αλλά και USB HUB, και οι δύο περιπτώσεις λειτουργούν χωρίς κανένα πρόβλημα. Οπότε οτι σε βολεύει πάρε.
asmilon Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Kαρτα που κουμπωνει μεσα στο κουτι του υπολογιστη σου και σου δινει εξτρα θυρες USB...
thodoras Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Οπως ακριβως το ακους.. Καρτα pci η οποια κουμπωνει κανονικα πανω στην μητρικη,και πισω στο κουτι σου βγαζει εξοδους usb.Αρκετα πρακτικη μπορω να πω!
asmilon Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Τοτε αναγκαστικα πας σε usb hub... Ειπες οτι εχεις pc και ολοι φανταστηκαμε οτι εννουσες σταθερο οχι φορητο...
dpolal Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 ...Πάντως επειδή έχω δοκιμάσει και PCI USB αλλά και USB HUB, και οι δύο περιπτώσεις λειτουργούν χωρίς κανένα πρόβλημα. Οπότε οτι σε βολεύει πάρε. Το hub είναι περισσότερο λύση ανάγκης νομίζω. Μοιράζει το bandwidth μίας μόνο θύρας σε όσες συσκευές συνδέσεις επάνω του οπότε υπάρχει περίπτωση να προκαλέσει πρόβλημα σε σπάνιες περιτπώσεις που 2-3 συσκευές προσπαθήσουν να λειτουργήσουν ταυτόχρονα. Τέτοιο πρόβλημα δεν έχει η κάρτα pci. ------------------------------------------------------- Υπάρχει και άλλη λύση πάντως για τον φίλο. Να αγοράσει κάρτα pcmcia που θα του δώσει δύο usb θύρες.
Sorath Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Φίλε μου αφού έχεις φορητό μπορείς τότε πέρα απο το USB HUB να πάρεις PCMCIA κάρτα USB. (Τώρα που το σκέφτομαι, ακόμα κι αυτό το έχω! ) dpolalείσαι σίγουρος για αυτό το μοίρασμα του bandwith; Δεν νομίζω πως ισχύει κάτι τέτοιο.
asmilon Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Ισχυει φιλε Sorath, δοκιμασε να συνδεσεις σε ενα hub 2-3 usb δισκους και θα δεις οτι δε θα σου δουλευει σωστα... Αν συνδεεις μικρες συσκευες οπως ποντικι και πληκτρολογιο δε εχεις προβλημα, αλλα απαιτητικες συσκευες δε θα παιξουν καλα αν ειναι πολλες σε ενα hub...
Pantelis51 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Αγόρασε ένα USB-HUB και για τη περίπτωση σου ψάξε για κάτι το πρακτικά μικρό. ΠΡΟΣΟΧΗ όμως στις ταχύτητες... Κυκλοφορούνε πολλά usb-hub παλιάς τεχνολογίας δηλαδή usb ver.1 και αν τα συνδέσεις σε θύρα usb ver.2 ξέχνα τις μεγάλες ταχύτητες, πράγμα εκνευριστικό όταν συνδέεις φορητούς δίσκους, stickάκια και λοιπά αποθηκευτικά μέσα.
dpolal Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Φίλε μου αφού έχεις φορητό μπορείς τότε πέρα απο το USB HUB να πάρεις PCMCIA κάρτα USB. (Τώρα που το σκέφτομαι' date=' ακόμα κι αυτό το έχω! ) [b']dpolal[/b]είσαι σίγουρος για αυτό το μοίρασμα του bandwith; Δεν νομίζω πως ισχύει κάτι τέτοιο. Ισχύει φίλε, δυστυχώς. Το είχα δει με ένα scanner που κόλλαγε συνέχεια μέχρις ότου το βάλαμε σε ξεχωριστή θύρα. Και να σκεφτείς ότι το hub είχε μόνο το σκάννερ και ένα ποντίκι επάνω... :?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.