Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με windows updates

pitpapk4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρετε.Λοιπον εχω το εξης προβλημα. Εχω τα windows xp sp2-οχι αυθεντικα- κι ενω εδω και πολυ καιρο κανει update μονο του μεσω internet μια χαρα πριν απο λιγες μερες κι ενω εκανε Install τα τελευταια updates με το που μπαινω στa windows μου εμφανιζει ενα μηνυμα οτι "your windows is not genious and oti you may be a victim of software counterfeiting" και παει λεγοντας ++ το οτι μου τα κανει τσουρεκια αφου μου το εμφανίζει και στα μεσα στα windows.Υπάρχει κάποια λύση εκτός απο restore point???Η έστω κάπως να βγάλω τα τελευταια updates ton windows???plz help:?

Δημοσ.

Fisika kai den xreiazete na kaneis format. Exei ipothei se alla topics. Prepei na kaneis to eksis

"to remove tray icon and notifyer picture and 5 sec window on logon I did it:

Delete files wgatray.exe form C:\WINDOWS\system32 \(U WONT B ABLE TO DELETE AND WOULD GET A MSG THAT THE FILE IS IN USE

TRY RENAMING THE FILE AND CUT-PASTING IT IN THE OTHER DRIVE NOT IN THE WINDOWS DRIVE)

and from C:\WINDOWS\SoftwareDistribution \Download\ cb2769f3b1daf367a31ed046299a3790\ (last folder not the same)

delete WGATRAY.EXE-0ED38BED.pf file from

C:\WINDOWS\Prefetch\

Remove from regitry:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\ Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon\Notify\WgaLogon

and wgatray from

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Search Assistant\ACMru\5603\(IF U GET A FOLDER CALLED AS 5604 RENAME IT TO 5603)"

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...