Προς το περιεχόμενο

thermaltake bigwater υδροψυξη

islascanarias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Thermaltake είναι γνωστή στον τομέα της υδρόψυξης, αν και θα συμβούλευα να δεις και τα waterkits της ASETEK. Σύμφωνα με ξένα review το συγκεκριμένο είναι τρίτο σε απόδοση (δυστιχώς και πολύ πολύ δυσεύρετο).

http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=WaterCPUcooling&cp_id=62044

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.650510

1)κανει για κονροε?

2)απο θορυβο?

3)τραβαει ρευμα απο το τροφοδοτικο?αν ναι,ποσο?

4)χωραει μεσα σε chieftec full case?

5)αν δε μου φτανουν οι σωληνες,ποσο κοστιζουν περιπου μεγαλυτεροι-μακρυτεροι?

Δημοσ.
http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.650510

1)κανει για κονροε?

2)απο θορυβο?

3)τραβαει ρευμα απο το τροφοδοτικο?αν ναι,ποσο?

4)χωραει μεσα σε chieftec full case?

5)αν δε μου φτανουν οι σωληνες,ποσο κοστιζουν περιπου μεγαλυτεροι-μακρυτεροι?

1.den xero.

2.to fan ine 12 ari kai douleuei xamila kai rithmizomeno.den kanei thoribo

3.travaei reuma apo ena san tou cpu fan .travaei apo ena tetoio to anemistiraki kai apo ena tetoio i antlia.diladi midamino reuma stin praxi.

4.an exeis ipodoxi gia 12 fan xoraei mesa alios apexo.ego to ixa apexo piasmeno me mia bida trofodotikou.

5.ine ftinoi oi solines alla tha sou ftasoun

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγώ πήρα το bigwater του poulinou που το πούλησε και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος..

Ο θόρυβος είναι ελάχιστος και με A64 3200+ στα 2.5ghz είμαι στους 27c idle και 33c full load..

Σε δοκιμές έφτασα 2.91ghz με 40c full load..

Σίγουρα είναι πολύ καλύτερο απο αερόψυξη,αν και ακόμη δεν έχω συμβιβαστεί με την ιδέα οτι μέσα στο σύστημα μου κυκλοφορεί νερό..

Δημοσ.

ine ena poli oraio kit gia xekinima kai pragmati poli athorivo to fan tou kai oi thermokrasies einai arketa xamiles.oti prepei gia entry level giati ine easy stin egkatastasi poli kalitero apo aeropsixi ftino pano apo ola kai antexei poli o/c.tha to sinithiseis oti kilaei nero.

Δημοσ.

Παιδιά, μία γρήγορη ερώτηση: το σωληνάκι που οδηγεί στο ψυγείο από ποιό σημείο του κουτιού το φέρνετε έξω? Με τρύπα-πατέντα / κενό PCI bracket / ...?

Δημοσ.
Παιδιά, μία γρήγορη ερώτηση: το σωληνάκι που οδηγεί στο ψυγείο από ποιό σημείο του κουτιού το φέρνετε έξω? Με τρύπα-πατέντα / κενό PCI bracket / ...?

mesa dinei to kouti ena pci sideraki me tripa na bgei o solinas kai tripa na mpei an baleis exo to psigeio.auto itan sto bigwater se tis thermaltake to mikro oxi to megalo pou bgike tora.

να ρτήσω κι εγώ κάτι? έχει βγεί κάτι αντίστοιχο για socket AM2?

'isos to kainourio pou bgika na pezei.to palio den kanei sigoura giati to ixa kai den koumpone.

Δημοσ.
Thanks poulinos! (ψήνομαι άσχημα για καμμία τέτοια υδροψυξούλα...)

apli kai poli orea idropsiksi.eukoli stin xrisi .genikos einai kati to poli oraio gia normal overclocking xamilo thorivo.ixa to palio bigwater apla den ekane se am2.itan apla telioa gia mena.ftino kai tin douleia tou apsoga.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...