Hamurabi Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 παιδες τι συν και τι πλην εχει το να εχω χωρισει σε 2 παρτισιονς τον σκληρο μου; και στο ενα παρτισιον ναχω τα ΧΡ και στο αλλο ολα ταλλα data (games,mp3 κτλ); θενκς
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 -Μπορεις να κανεις format μονο στο partition με τα xp και να μην χασεις και τα αλλα δεδομενα σου. -Μπορεις να παρεις ghost image στο δευτερο partition το λειτουργικο σου και να επαναφερεις το pc οπως ηταν σε καποια κακια στιγμη. :-D :-D
kattistt Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Συμφωνω με τον Γιαννη Platano. ετσι κανουμε στην εταιρια μου, στα Notebook κυριως. ωστε αν χρειαστει επανεγκατασταση η format δεν ανησυχεις για τα δεδομενα σου.
Hamurabi Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 μπορεις σε παρακαλω να μου εξηγησεις λιγο καλυτερα αυτο που[πες περι ghost στο δευτερο παρτισιον; εννοεις οτι μπορω να εχω στο 1 παρτισιον το λειτουργικο μου και στο 2 παρτισιον οτι data θελω και να εχω επισης στο δευτερο παρτισιον και ενα image του πρωτου; και μετα αν κατι γινει στο 1οπαρτισιον πως περναω αυτο το image απτο δευτερο στο πρωτο; δε το πολυ επιασα τι εννοεις. ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.