Προς το περιεχόμενο

Αγορα μνήμης για se k750i , υπάρχει πρόβλημα με τα 2g?

darknemus01

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι να αγοράσω μνήμη των 2g για το κ750ι κ αναρωτιεμαι ποσο συμβατη ειναι κ αν θα κολαει,οποιος το εχει δοκιμάσει ας πει αν κολαει η έχει προβλήματα

οι μαρκες που εχω βρει μεχρι τώρα είναι :

-sony memory stick pro duo high speed

-sandisk memory stick

Δημοσ.
με 1 Giga ποθ εχω εγω δεν κολαει.καλυτερα παρε της sony ομως.

Αυτο εχω ακουει κ εγω οτι ειναι καλύτερα της sony,ξέρω οτι θα την δει στα 2g αλλα εχω υποψίες οτι θα κολάει, γι αυτο ψάχνω γνώμες.

Δημοσ.

Ολες οι μνήμες μια χαρά είναι, μη πάτε και δίνετε τζάμπα λεφτά παραπάνω για να πάρετε SONY. Oλες στο ίδιο εργοστάσιο κατασκευάζονται, απλα βάζει ο καθένας πάνω τη μάρκα του. Συγκεκριμένα στο K750 εχω δοκιμάσει και Transcend και Sandisk (απλές και HighSpeed) και δεν είχα ποτέ πρόβλημα.

Δημοσ.
... Συγκεκριμένα στο K750 εχω δοκιμάσει και Transcend και Sandisk (απλές και HighSpeed) και δεν είχα ποτέ πρόβλημα.

εννοεις οτι ειχες δοκιμασει και 2g?(κ κυριως την sony pro duo high speed )

Δημοσ.

Εχω της sony 2gb και δεν μου εχει παρουσιασει καποιο ιδιαιτερο κολλημα. Ισως ειναι λιγο ποιο αργο απο πριν αλλα οχι τιποτα το ιδιαιτερο. Βεβαια δεν την εχω γεμισει ποτε αλλα οτι εχω βαλει μεχρι τωρα ειναι μια χαρα.

Δημοσ.

Οποιος εχει βαλει 2g στο k750i του καλο ειναι να μας λεει κ ποσο την πηρε κ απο που αν θελει, γιατι υπαρχει μεγαλη διαφορα στις τιμες...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...