mohic4n Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Ωραία !! Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σου φίλε μου, να 'σαι καλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarouman Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Ωραία !! Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σου φίλε μου, να 'σαι καλά No problem, χάρηκα που βοήθησα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voodooman Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Και εγώ έχω τη συγκεκριμένη μηχανή και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Κάνει τα πάντα πάρα πολύ καλά, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι είναι η κατάλληλη μηχανή για τον αδερφό σου... Είναι αρκετά μεγάλη, ελαφρώς βαριά, με πολλά κουμπάκια και άπειρες λειτουργίες, που ο αδερφός πιθανόν και να μην χρειαστεί ποτέ. Μήπως θα ήταν καλύτερα να σκεφτείς κάτι μικρότερο, ελαφρύτερο, απλούστερο και πολυτελέστερο; Επαναλαμβάνω ότι είναι καταπληκτική μηχανή, φοβάμαι όμως μήπως πέσει λίγο υπερβολική για την χρήση που την προορίζεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mohic4n Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Ακριβώς για αυτό σκέφτομαι να την πάρω... Επειδή δεν έχει τρελες απαιτήσεις τώρα, δεν ξέρω στο μέλλον τι θα θέλει να κάνει... Μπορεί να τρελαθεί και να τη ψάξει περισσότερο όλη την φάση και να αρχίσει να μαθαίνει και τη μηχανή καλύτερα και μέχρι τότε θα αποφασίσει να πάρει μονος του άλλη η όχι ... Κάτσε ρε, πάλι εγώ θα τα πληρώσω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.