Προς το περιεχόμενο

δήλωση βλάβης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ύστερα από το διπλασιασμό μου χάρηκα για κανά 2 μέρες την ταχύτητα των 100kBps, αλλά τώρα έχω ξαναπέσει στα 50kBps, ενώ συγχρονίζω στα 1024. έχω δικαίωμα να το δηλώσω ως βλάβη στο 121;

Δημοσ.

Τυπικα εχεις... Αλλα κανε κ συ λιγο υπομονη 1-2βδομαδες μεχρι να κατασταλαξουν τα dslam. Αναβαθμση ειναι,διπλασιο bandwidth στον καενα...

Δημοσ.

pao132003 τι ISP εχεις και σε ποια περιοχη εισαι;

Εγω που ειμαι νικαια και εχω οτενετ , συγχρονιζω στα 2Mbit αλλα η ταχυτητα μου παιζει συνεχως και ανελλιπως απο 500kbps - 1.62Mbps. Δραμα η κατασταση. Τους παιρνω τηλ . αλλα ξερουν κι αυτοι νομιζεις; Μαλλον ξερουν αλλα σιγα μην παραδεχτουν οτι εχει μπουκωσει ολο το δικτυο... Τες πα , μονο υπομονη μπορουμε να κανουμε προς το παρον και να αναψουμε κανα κερακι , που εχω και καιρο να παω στην εκκλησια...Βασικα τωρα που το σκεφτομαι τελευταια φορα ηταν πριν 16 χρονια , αλλα λεμε τωρα...

Δημοσ.

Χμμμ... Θα συνεχιζα την αποψη σου , αλλα θα γινοταν Offtopic και flame συναμα, οποτε αστο.... ;)

Το θεμα ειναι οτι καποιες περιοχες εχουν προβλημα και ειναι μεγαλο σπασιμο...Μου κοβεται η ορεξη να κατεβασω οτιδηποτεπανω απο 30-40MB... Ωχ, ο πονος!

Δημοσ.

Ναι αλλα το flame δεν το γλυτωνουμε με τπτ... Ακου με που σου λεω...Την εχω πατησει σε αλλα site... Ειναι ευαισθητα θεματα αυτα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...