Προς το περιεχόμενο

I HATE DVDs

charmed

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Λοιπόν charmed εγώ χρησιμοποιώ Verbatim 16 x +- DVDR με το LG 4163 Β .Δεν μου έχουν δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα εδώ και πολύ καιρό.Οταν κολλάς αυτοκόλλητο λογικό είναι να σου κολάει στο PS2 καθώς βαραίνει το δισκάκι και οι κεφαλές του PS2 δεν συμπαθούν τα βαριά δίσκάκια.Κατά την γνώμη μου πάρε ένα κάλο Recorder όπως Plextor, LG, Τeac.Τα μόνα δισκάκια που δεν μου έχουν δημιουργήσει πρόβλημα όσα recorder είχα (ακόμα και το sony dw κατι) είναι τα verbatim ,that's write. taiyo yuden,philips.:-D

Ta That's write tha eprepe na polountai se katastimata me diakosmitika eidi kanonika.Tha prepei na epeses se poli kali partida gia na eisai ikanopoiimenos apo auta.Protimo na pao na paikso lotto me ta lefta mou para n'agoraso auta ta dvd.Ta philips den ksero ti itane palia alla tora einai metriotata.

• Απαντ. 94
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
βλεπω οτι οι περισοτεροι απο εσας' date='περνετε 5-6 διαφορετικες μαρκετ δισκακια.

και δεν καταλαβαινω το λογο.

εγω ξεκινησα με TDK,σαν ονομα,και με δικη μου πειρα μηνες αργοτερα,κατεληξα σ'αυτα.

ολα τα δισκακια μου ειναι TDK,και δεν τα αλλαζω.

αντιγραφικο CD Plextor,και DVD Asus και Pioneer.

αντιγραφη παντα με Nero,και οι ταχυτητες ειναι οι εξις:

CD 16x (σε 52χ δισκακι) και DVD 4χ-8χ (σε 12χ και 16χ δισκακι).

παντα μικρο αυτοκολλητακι πανω,το οποιο και δεν μου δημιουργησε προβλημα ποτε.

CD αντιγραμμενα,παιζουν ακομα απο το 99'

DVD παιζουν 3 χρονια τωρα,χωρις προβληματα.

τα αποθηκευω σε κυλινδρους.παντα μεσα σε ντουλαπι,απομακρυσμενο απο το παραθυρο,για να μην εχουν επαφη με τον ηλιο.

ΥΓ.νομιζω οτι ειμαι ασφαλης?οχι.τα θεωρω ιδιαιτερα αναξιοπιστα,και απο τωρα σκεφτομαι αλλο μεσο αποθηκευσης.κυριως για τα ΜΡ3.[/quote']

Otan agorazeis ena TDK pleon den ksereis ti agorazeis, mporei na einai TY,MBI,CMC i na exei TDK mid kai poios kserei ti allo pou den exo sinantisei.Ta TY kai kapoia me kodiko tis TDK (oxi ola !) einai poli kala, ta ipoloipa einai oti sou katsei.

Δημοσ.

H αλήθεια είναι πώς that's write έχω μόνο 16 δισκάκια.Άρα μάλλον ήταν καλή παρτίδα.Αλλά τώρα τι βλακείες λέμε.η μάρκα είναι ΜΙΑ!PRINCOFOR THE WIN

LOLOLOL :razz: :razz: :razz:

Δημοσ.

Μπήκα στο site της impex για τα TAIYO YUDEN και έχει SILVER, BLUE, CERAMIC COAT. Από την τιμή καταλαβαίνω ότι τα τελευταία πρέπει να είναι καλύτερα. Αλλά μήπως μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τη διαφορά τους και αν τελικά αξίζει να δώσεις κάποια χρήματα παραπάνω;;

Δημοσ.
Μπήκα στο site της impex για τα TAIYO YUDEN και έχει SILVER, BLUE, CERAMIC COAT. Από την τιμή καταλαβαίνω ότι τα τελευταία πρέπει να είναι καλύτερα. Αλλά μήπως μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τη διαφορά τους και αν τελικά αξίζει να δώσεις κάποια χρήματα παραπάνω;;

Ta ceramic einai ontos kalitera kai aksizoun ta epipleon lefta tous, an thes na eisai akomi pio sigouros pare Thats i Plextor.Apo ta ipoloipa apefige mono ta Blue dvd+r.

Δημοσ.
kai ama thelete gia swvraka...parte BALCO....pera apo tin plaka...oti diskaki kai na einai ama sou kanei tin douleia .....emena mou periseuei...kai as einai marka me ekapses...

Balco=etairia me eidh katadysewn..

Palco=swvrakofabeles.. :P xwris pareksigisi e?? xoumor

Δημοσ.

Neurotic_Fest γιατί λες να αποφύγει ταTaiyo Yuden blue dvd +R ? εμένα μου γράφονται πολύ καλά σε 8απλή τουλάχιστον δες και μόνος σου

dvdrwdrw6s160ppsg605september20061553tm7.jpg

νομίζω είναι μια χαρά εγγραφή, επίσης αν δεις και εγγραφή πάλι με το recorder μου (pioneer 109) σε taiyo yuden blue σε 8απλή αλλά -R δεν υπάρχουν ουσιαστικές διαφορές πιστεύω ότι το ίδιο καλά γράφονται

dvdrwdrw6s160ppsg605september20062349gk3.jpg

Δημοσ.
Ta ceramic einai ontos kalitera kai aksizoun ta epipleon lefta tous, an thes na eisai akomi pio sigouros pare Thats i Plextor.Apo ta ipoloipa apefige mono ta Blue dvd+r.

Ε, όχι και για αποφυγή τα Blue!

Δεν έχω δοκιμασει τα ceramic, ίσως είναι κάπως καλύτερα.

Τα δισκάκια που γράφονται καλύτερα από τα Blue όμως μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Diskimpex Blue - YUDEN000 T02 σε 16x με ΝΕC 3500 2.1B

http://briefcase.pathfinder.gr/download/545473

Δεν είναι και για Νόμπελ, αλλά ελάχιστα δισκάκια καταφέρνουν τέτοια αποτελέσματα και με τόσα πολλά drive.

Δημοσ.

Eipa n'apofigei mono ta Blue dvd+r oxi -r , basizomenos se anafores merikon paidion edo kai allou kai kirios sta test sto forum tou pctechnology :

http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=19075.

Apo kei kai pera an kapoios thelei na to riskarei einai diko tou thema, pantos i poiotita paizei ap'oti fainetai, ektos an kati exei allaksei stis pio prosfates partides.Ego prosopika den ta exo parei pote.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...