Johnnie Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Τις εγγραφές τις κάνετε στη μέγιστη ταχύτητα που υποστηρίζει το DVD ? Αν ναι, δεν σας το συνιστώ καθόλου (ειδικά αν αυτή η ταχύτητα είναι η 16x). Προσωπικά έχω διαπιστώσει ότι όταν γράψω στην 16x ένα δισκάκι, η ποιότητα εγγραφής δεν είναι καθόλου καλή (όχι ότι δε διαβάζεται αλλά υπάρχουν πολλές περιοχές "δύσκολες" στην ανάγνωση). Γι' αυτό πάντα γράφω 8x και οι εγγραφές βγαίνουν άψογες. 8) 8) 8)
micraSport Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Me dvd-r Pionneer a108,me dvd+r TAIYO YUDEN kai me taxythta eggrafhs gia dvd tainiwn(gia back up fysika)+data sta 6X kai games ps2 (back up fysika) 4X kai as yposthrizei 16X edw kai 2 xronia paizoun apsoga.(vevaia to dvd recorder to exw mono gia tis eggrafes)gia rip kai genikh xrhsh exw ena plextor PX-130A auta... filika george
jkont Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Σίγουρα παίζουν ρόλο τα αυτοκόλλητα. Επίσης η ταχύτητα εγγραφής και η ποιότητα του ...δισκακίου.
sot78 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 ποτε αυτοκολητα ποτε πανω απο 8χ εγραφη παντα καλης ποιοτητας dvd/cd (tdk,ty κτλ) καθαρισμος ΜΟΝΟ με χαρτι κουζινας που δεν αφηνει χνουδη (οχι τριψιμο) ΟΧΙ οινοπνευμα κτλ (ειναι αλκοολη) ΟΧΙ υγρα στην επιφανεια τους (υγρασια με την παρωδο του χρονου) αποθηκευση στης θηκες των 10,25,50 cd,dvd εχω πανω απο 1500 cd,dvd (tdk,smartbuy,TY) ολλα παιζουν ΑΚΟΜΑ και μετα απο 6 χρονια εχω χασει πολλα cd/dvd (υδρωμενα χερια) ΠΡΟΣΟΧΗ λοιπον
ΜΑΝΟΛΗΣ Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Να μην βάζεται ποτέ αυτοκόλλητα επάνω στα δισκάκια παιδιά , μπορείτε απλά να γράψετε με ενα ειδικό μαρκαδόρο τον τίτλο .
charmed Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 ayto me ta aytokolita den apodiknietai se mean. eidate poy eipa oti xtes eftiaksa ena kai stes kollage sinexos. den eixa prolavei na valo aytokolito, opote den nomizo se mena na ftaiei ayto. exo antigrafiko nec, persi to pira. tha dokimaso me pio xamili taxitita. exei o germanos kati san krema gia gratzoynismena dvd, exete akoysei tpt? ipotithete oti gemizei ta kena
charmed Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 sorry gia lathi. mean=mena, stes=xtes
tom31 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Παίζουν πολλά πράγματα ρόλο στις αντιγραφές, όπως είπαν και οι περισσότεροι. Απο την εμπειρία μου θα πώ τα εξής: Το πρώτο που μετράει είναι τα cd's - dvd's να είναι καλά, δώστε κάτι παραπάνω αξίζει το κόπο. Μετά πολύ μεγάλο ρόλο παίζει το Hardware αλλά και το software. Επίσης η ταχύτητα εγγραφής να μήν είναι μεγάλη. Όσον αφορά τα αυτοκόλητα, τα τελευταία τρία χρόνια έχω κάνει μια συλλογή απο 400 dvd's περίπου όλα με αυτοκόλητα και θήκες, και δέν έχουν κανένα πρόβλημα. Φυσικά πιστεύω οτι σε αυτό παίζει πολύ μεγάλο ρόλο το dvd player και οι δυνατότητες του (όχι απαραίτητα ακριβό ή μάρκας, εγώ έχω ένα comet των 60 euro) αλλά υπάρχουν φορές που δανείζω dvd's και μου λένε οτι κολλάνε, ενώ σε μένα όχι. Το σίγουρο είναι ότι με τα αυτοκόλητα τα cd's - dvd's βαραίνουν και ζορίζουν τους players. Όσον αφορά το PS2 εδώ υπάρχει πρόβλημα, και ταινίες και παιχνίδια με αυτοκόλητα μου τα κολλάει ή δεν τα ξεκινάει καθόλου. Αυτά.............
spirosta Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Μόνο στα CD το αυτοκόλλητο καλάει πάνω στην επιφάνεια των δεδομένων. Στα dvd η μεταλλική αυτή επιφάνεια είναι στο μέσο του δίσκου... Τώρα για τα αυτοκόλλητα... Δεν δεν μπορούμε να τα κολλήσουμε ισοζυγισμένα και έτσι το δισκάκι χάνει το ζύγισμα.Αποτέλεσμα είναι οι πολλοί κραδασμοί όταν διαβάζεται και έτσι το "μάτι" κουράζεται ή δεν μπορεί να κάνει ανάγνωση.. Προσωπική μου εμπειρία.. Το 90% των dvd/cd που έχω κολλήσει αυτοκόλλητο είναι για πέταμα. Μπορεί να είναι creation/TY/TDK και να έχει γραφτεί με plextor ή BenQ... Και πάλι άχρηστα είναι...
sotris99 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 τα ty εχουν 33 λεπτά το ένα. είναι αμαρτία να συμβιβάζεστε με υποδιέστερα δισκάκια... ποτέ πάνω από 8χ (εγώ και να το ήθελα έχω ένα pionner 105 το οποίο το έχω από το 2002 και γράφει τέλεια). Αν είναι για αυτοκόλητα καλύτερα φουλ φέις που δεν χαλάνε και τόσο το ισοζύγισμα. Μετά από πέντε χρόνια εγγραφών dvd μόνο τα princo δεν παίζουν όπως πρώτα.
Neurotic_Fest Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Ena kainourio graftiri se sunduasmo me kala diskakia elaxistopoioun tis pithanotites na exete problima me tis eggrafes gia arketo kairo.I pio aksiopisti marka gia mena einai ta TY kai pleon den einai toso duskolo na ta breis.Asxima sxolia exo akousei mono gia ta TY Blue dvd+r opote kalo einai na t'apofeugetai .An eksaireseis tin sigkekrimmeni seira einai para ma para poli diskolo na exete problima me auta ta diskakia xoris kati na min pigainei straba sto hadware sas.Ta stickers prepei n'apofeugontai xoris auto na simainei oti katastrefoun ta diskakia aplos oso einai kollimena pano tous polles fores t'axristeuoun allazontas to kentro barous se tetoio bathmo oste na ginontai adiabasta apo enan optiko odigo.Ara min klaite ta dedomena sas , aplos afaireste to sticker kai tha paizoun mia xara ektos an milame gia cd opou iparxei periptosi mazi me to autokollito na ksekollisei kai kommati apo to anaklastiko stroma i akomi kai kommati ap'tin bafi.Gia ton katharismo tha diafoniso me kapoious filous , merikes fores einai aparaititos gia tin kaliteri anagnosi.O katharismos kalo einai na ginetai me xrisi enos apalou mako kommatiou ufasmatos , me mikri piesi kai me kateuthinsi apo ton esoteriko daktulio tou diskou pros ta ekso katheta diladi stin roi pou grafontai ta dedomena.
greeneye Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 epeidh tygxanei na exo megalh empireia tha sas po tin gnomh mou. Exontas ola mou ta diskakia na pezoun,kai kanena elatomatiko ystera apo kairo sas sinisto ton ekshs ekplhktiko kai kalitero syndiasmo olon. 1) Antigrafiko plextor (protimhsh se 716 A logo buffer) 2)Diskakia MONO TAIo YADDEN eite +r eite -r omos na ta grafete se 8 X taxythta kai as lene 16X compatible pano. 3) Programmata eggrafhs Easy media creator 8.5(8.0 kai me to patch paei 8.5) kai Nero 6.6.0.15 h 7.0.1.2 kathoti kanoun teleies eggrafes. Gia tis neoteres ekdoseis tou Nero idomen... Me aytes pantos kanete ta panta den xreiazeste neoterh. Kai to exo pei polles fores,entaksei to plextor stixizei perisotera alla exete to kefali sas hsyxo. Ta diskakia tha pezoun gia to megisto tous eidika an ine kai YADDEN Min kolate aytokolhta pano. Parte mayro markadoraki EIDIKO gia CD_DVD kai grapste oti thelete pano. To plextor entaksei stixizei perisotero,omos exis to kefali sou hsyxo. Ta diskakia tha pezoun gia to megisto tous,eidika an ine kai YADDEN (mple)
ppetr Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Το καλό DVD-recorder έχει τις σωστές στρατηγικές εγγραφής για κάθε μέσο. Δεν έχω κανένα πρόβλημα σε ό,τι και αν έχω γράψει. Να χρησιμοποιείτε επίσημα firmware από τις εταιρίες και όχι τα "περίεργα".
Livagoth Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 ola ta paizo se ps2. paizei na ftaei to ps2? Σε υπολογιστή και σε επιτραπέζιο DVD τα έχεις δοκιμάσει?Αν όχι δοκίμασέ τα γιατί το PS2 είναι λίγο περίεργο ειδικά οσον αφορά ταινίες και μάρκα DVD-R.
Pantelis51 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Έχω σταματήσει τις αντιγραφές "backup" CD και DVD εδώ και χρόνια για τον απλούστατο λόγο πως ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ να πετάω έτσι τα χρήματα μου στον κάλαθο των αχρήστων. Και φανταστείτε πως τα πρόσεχα σαν τα μάτια μου, καμιά γρατσουνιά σκόνη κλπ, το παραμικρό!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.