Προς το περιεχόμενο

I HATE DVDs

charmed

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ta dvds einai apisteyta, ypitithete oti einai pio kala kai kratane gia perisotero kairo alla ola ayta einai moyfies. kano sillogi apo ksenes tv series kai vazo kai eksofilla. pao na ta do meta apo 2-3 mines kai paizoyn athlia. kolane sinexeia eno den ta exo ksanaxrisimopoieisei. simera antegrapsa ena dvd, piga to vradi na to do kai kollage. pote prolave na xalasei? ti mporo na kano? einai tosa polla dvd me eskofila poy den thelo na paei xamenos o kopos

• Απαντ. 94
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μπορεί να φταίει και το recorder. Το δικο μου για παράδειγμα, μάρκας QSI (!!!), δεν κάνει και πολύ καλές εγγραφές με αποτέλεσμα τα δισκάκια (ανεξαρτήτως μάρκας) να μην παίζουν και πολύ καλά σε κάποιες συσκευές.

Δημοσ.

kollas aytokolito panw sta dvd me to ekswfylo? enos filou mou pane ola sxedon katastrafikan kai toy eipan oti ftaiei ayto, oti zestainetai kai kati tetoia. egw den exw tetoio problima edw kai enamisi xrono pou grafw dvd. ama paizei tin prwti stigmi pou 8a graftei einai ok kai merika ta exw arketo kai ro kai ta exw paiksei polles fores. frontizw panta omws na min ta pianw apo katw kai na min ta skoupizw pote me kanena pani kai as exei skoni kamia fora. to skoupisma ta skotwnei

Δημοσ.

nai vazo aytokolito. lete ayto na ftaiei? ti ta ftiaxnoyn tote gia na mas ta katastrefoyn....? to skoypisma ta skotonei? ego an kollane ta skoypizo. oxi me xarti fisika. kati apalo. kamia fora to kano me oinopnevma kai bambaki kai pianei.

Δημοσ.

koitra apo aytokolito prosopiki emeiria den exw giati den xrisimopoiisa pote. eida omws ola ta dvd tou filou mou kastestramena kai etsi toy eipane opou rwtise. kai malista kales markes. egw anti8eta oti brw pairnw kai an 8es to pisteyeis me nec 3520 exw grapsei panw apo 500. elaxista xalasmena kai ayta apo tin arxi to deixnoun. den 8a einai panw apo 15.

anti8eta me to skoupisma kai to piasimo apo katw einai kanonas. einai eyais8ita. kalytera ase skoni panw toys. 8a paiksei. an to skoupiseis to kaneis xeirotera. apla ama den ta pianeis apo katw kai ta exeis se 8ikes den xreiazontai pote skoupisma

Δημοσ.

Μπα δε νομίζω να φταίει το αυτοκόλητο.Και σε μένα μερικά dvd δεν τρέχουν άμα περάσει κάποιος καιρός.Και είναι και TDK.Μάλλον το recorder φταίει όπως είπε και ο geopoul.

Δημοσ.

Οι κυριότεροι λόγοι που συμβαίνει αυτό είναι τα αυτοκόλλητα, τα "κακά" γραφτήρια κ τα "κακά" media.

Τα αυτοκόλλητα δεν τα προτείνω σε καμία περίπτωση.

Για τα γραφτήρια κ τα media, μην τα γράφετε τέρμα σε χώρο & κάντε κ κανά verify μετά το πέρας της εγγραφής. Τα media στην Ελλάδα σπάνια πλέον είναι ότι μάρκα γράφουν απ΄έξω. Τσεκάρετε id code για να είστε σίγουροι.

/sc

Δημοσ.

σιγά μην είναι τα αυτοκόλλητα. Φίλε μου και γω το ίδιο πρόβλημα έχω.

99% πιστεύω οτι φταίει το αντιγραφικό, εχω δοκιμάσει τα πάντα. Πάρε plextor /nec τελευτέα μοντέλα για να αντιγράφεις και είσαι οκ. σίγουρα

*τι με αυτοκόλλητα που έχω τι χωρίς το ίδιο πρόβλημα. αντέγραψε με plextor η με συσκευή καλύτερης ποιότητας και θα δεις διαφορά

Δημοσ.

Εγώ πιστεύω ότι τα αυτοκόλλητα δεν είναι ότι καλύτερο. Πρώτον γιατί τα αυτοκόλλητα κολλάνε στη μεριά του cd/dvd που είναι γραμμένα τα δεδομένα και δεύτερον γιατί το δισκάκι πρέπει να είναι απόλυτα ισοζυγισμένο οπότε το να κολάς κάτι που έχει μη μηδενική μάζα μπορεί να αλλάξει την κατανομή του βάρους.

Για την ποιότητα εγγραφής των dvd υπάρχει το Nero CD-DVD Speed και η επιλογή Disc Quality σε αυτό. Στη δική μου περίπτωση, η ποιότητα δεν είναι καλή ακόμα και για φρεσκογραμμένα δισκάκια και μάλιστα ανεξαρτήτος μάρκας (ακόμα και για ΤΥ). Ένα ενδιαφέρον πείραμα που θα μπορούσες να κάνεις είναι να μετρήσεις την πτώση της ποιότητας με την πάροδο του χρόνου. Το Nero CD-DVD Speed διατήθεται δωρεάν εδώ. Η επιλογή Disc Quality λειτουργεί μόνο σε συγκεκριμένες μάρκες recorders.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...