dizzy_fingers Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Καλησπέρα. Έχω ένα Pioneer DVR105 (cd+dvd αντιγραφικό), όπως ανέφερα στον τίτλο, και ξαφνικά δε μπορεί να μου διαβάσει τίποτα, ούτε cd ούτε dvd. Όταν βάζω ένα δίσκο μέσα, δεν κάνει τίποτα, δε γυρίζει καν. Το drive αναγνωρίζεται κανονικά από τα windows και τα προγράμματα. Δεν ξέρω από πού μου ήρθε, καθώς τώρα το κατάλαβα, αλλά δεν έχω κάνει καμία αλλαγή hardware τελευταία. Εκτιμώ την οποιαδήποτε βοήθεια. Ευχαριστώ προκαταβολικά .
Kyro Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 valtou kana katharistiko diskaki mesa... malon exei piasei skoni.
apaixtos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 anoixe to kouti kai des an einai sundedemeno swsta.mporei vgike kana kalwdiaki an kai les pws anagnorizetai kanonika.alladen exeis na xaseiskati:)an den deis propopi me katharistiko diskaki kai anoigma koutiou,valto se allo pc kai des an douleuei...
tolis_01 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Αν αναγνωρίζεται κανονικά από BIOS και windows 99% φταίει η συσκευή. Τότε το δοκιμάζεις σε άλλο PC ή με ένα linux liveCD στον δικό σου και αν σου κάνει τα ίδια φτάνεις στο 100%. Α, ναι δοκίμασε και με άλλο IDE καλώδιο.
dizzy_fingers Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Θα δοκιμάσω να το βάλω σε άλλο υπολογιστή μόλις βρω την ευκαιρία. Δοκίμασα να βάλω καθαριστικό δισκάκι, αλλά από τη στιγμή που δε γυρίζει τίποτα μόλις το βάλω (άρα ούτε και το καθαριστικό δισκάκι), τότε δεν κατάφερε τίποτα. Άσχημα τα πράγματα γιατρέ, ε?
blackstar Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Isos na eir8e o kairos na pareis ena 111d kai na to metatrepsis se 111L mias kai to 105 einai pleon arxaio, ti na po kai egw pou anagkastika na stilo to 106 giath pleon den egrafe sosta ta dvd katarameno firmware.
tolis_01 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Άσχημα τα πράγματα γιατρέ' date=' ε? [/quote'] Ναι, δυστηχώς φαίνεται ότι ήρθε η ώρα του :|
Trapper Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Παιδιά τελικά τα αντιγραφικά Pioneer είναι λίγο ελλατωματικά ή μου φαίνεται; Εχω το DVR-108 και από τότε που έκανα firmware update μου κάει όλα τα DVD βγάζοντάς μου το μήνυμα Power calibration error. Τώρα λέω να πάρω καινούργιο και σκέφτομαι να πάρω άλλη μάρκα...
blackstar Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 @Trapper Dokimase na to ka8arisis, se emena otan bgaze ayto to minima h8ele ena ka8arisma kai meta ola epezan mia xara
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.