Προς το περιεχόμενο

Pioneer DVR105 δε διαβάζει τίποτα

dizzy_fingers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Έχω ένα Pioneer DVR105 (cd+dvd αντιγραφικό), όπως ανέφερα στον τίτλο, και ξαφνικά δε μπορεί να μου διαβάσει τίποτα, ούτε cd ούτε dvd.

Όταν βάζω ένα δίσκο μέσα, δεν κάνει τίποτα, δε γυρίζει καν.

Το drive αναγνωρίζεται κανονικά από τα windows και τα προγράμματα.

Δεν ξέρω από πού μου ήρθε, καθώς τώρα το κατάλαβα, αλλά δεν έχω κάνει καμία αλλαγή hardware τελευταία.

Εκτιμώ την οποιαδήποτε βοήθεια.

Ευχαριστώ προκαταβολικά :).

Δημοσ.

anoixe to kouti kai des an einai sundedemeno swsta.mporei vgike kana kalwdiaki an kai les pws anagnorizetai kanonika.alladen exeis na xaseiskati:)an den deis propopi me katharistiko diskaki kai anoigma koutiou,valto se allo pc kai des an douleuei...

Δημοσ.

Αν αναγνωρίζεται κανονικά από BIOS και windows 99% φταίει η συσκευή. Τότε το δοκιμάζεις σε άλλο PC ή με ένα linux liveCD στον δικό σου και αν σου κάνει τα ίδια φτάνεις στο 100%.

Α, ναι δοκίμασε και με άλλο IDE καλώδιο.

:-D

Δημοσ.

Θα δοκιμάσω να το βάλω σε άλλο υπολογιστή μόλις βρω την ευκαιρία.

Δοκίμασα να βάλω καθαριστικό δισκάκι, αλλά από τη στιγμή που δε γυρίζει τίποτα μόλις το βάλω (άρα ούτε και το καθαριστικό δισκάκι), τότε δεν κατάφερε τίποτα.

Άσχημα τα πράγματα γιατρέ, ε? :(

Δημοσ.

Isos na eir8e o kairos na pareis ena 111d kai na to metatrepsis se 111L :) mias kai to 105 einai pleon arxaio, ti na po kai egw pou anagkastika na stilo to 106 giath pleon den egrafe sosta ta dvd :( katarameno firmware.

Δημοσ.

Παιδιά τελικά τα αντιγραφικά Pioneer είναι λίγο ελλατωματικά ή μου φαίνεται;

Εχω το DVR-108 και από τότε που έκανα firmware update μου κάει όλα τα DVD βγάζοντάς μου το μήνυμα Power calibration error.

Τώρα λέω να πάρω καινούργιο και σκέφτομαι να πάρω άλλη μάρκα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...