Voorhees Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Παιδιά έχω μια ταινία σερ mpeg η οποία έχει και διαφημίσεις. Είναι κάπου 10 κομμάτια και θέλω να κόψω λίγο από την αρχή και λίγο από το τέλος του κάθε κομματιού και να την περάσω σε DVD. Ξέρω το ConvertXtoDVD που είναι εύκολο για να κάνεις DVD αλλά δεν σου δίνει την δυνατότητα να κόψεις κομμάτια. Έχετε κανένα πρόγραμμα που να κάνει και τα δύο ταυτόχρονα ή έστω μόνο να με αφήνει να κάνω cut τα κομμάτια που θέλω χωρίς να χαλάσει την εικόνα;
Voorhees Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Ευχαριστώ φίλε. Τώρα θα τα κάνω download.
kastel Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Παιδιά έχω μια ταινία σερ mpeg η οποία έχει και διαφημίσεις. Είναι κάπου 10 κομμάτια και θέλω να κόψω λίγο από την αρχή και λίγο από το τέλος του κάθε κομματιού και να την περάσω σε DVD. Ξέρω το ConvertXtoDVD που είναι εύκολο για να κάνεις DVD αλλά δεν σου δίνει την δυνατότητα να κόψεις κομμάτια. Έχετε κανένα πρόγραμμα που να κάνει και τα δύο ταυτόχρονα ή έστω μόνο να με αφήνει να κάνω cut τα κομμάτια που θέλω χωρίς να χαλάσει την εικόνα; VirtualDubMpeg2 (freeware) TMpegEnc DVD Author (shareware)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.