Προς το περιεχόμενο

Αναβάθμιση vivodi?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η vivodi μας είχε συνηθίσει σε κάτι τέτοια. Αυτές τις μέρες που όλοι οι συνδρομητές που παίρνουν από ΟΤΕ είτε μέσω OTE είτε μέσω Fothnet ή HOL κλπ 2πλασιάζουν τις ταχύτητές τους μήπως έχει ακούσει κανείς κάτι και για τη vivodi?

Απ' ότι ξέρω οι κάτοχοι DSL cube θα αναβαθμιστούν. Με εμάς που έχουμε Full LLU (όλα vivodi χωρις καμία εμπλοκή του ΟΤΕ) ξέρει κανείς αν θα γίνει τίποτα?

Δημοσ.

Εγώ ξέρω ότι απ'όταν άρχισε η ιστορία με τις αναβαθμήσεις, το cube μου σέρνεται. Εκεί που κατέβαζα με 50+ έχω πέσει στα 20. Και η μλκ είναι ότι δε μπορώ να ξέρω αν φταίει ο ΟΤΕς ή η vivodi.

Απ' ότι έχω παρατηρήσει πρέπει να χάνονται πακέτα στο δρόμο... Μάλλον παραφότρωσε το dslam μου... grrr

Δημοσ.
Εγώ ξέρω ότι απ'όταν άρχισε η ιστορία με τις αναβαθμήσεις' date=' το cube μου σέρνεται. Εκεί που κατέβαζα με 50+ έχω πέσει στα 20. Και η μλκ είναι ότι δε μπορώ να ξέρω αν φταίει ο ΟΤΕς ή η vivodi.

Απ' ότι έχω παρατηρήσει πρέπει να χάνονται πακέτα στο δρόμο... Μάλλον παραφότρωσε το dslam μου... grrr[/quote']

brika kati paketa ston dromo na sta fero?alla exo megalo lag :P pera apo tin plaka an thes na deis an fteei i vivodi i o o ote pare ena demo apo kapoion isp .analogos ta apotelesmata tha deis ti ginetai.

Δημοσ.

Exw k egw stin douleia 1024/256 Shared LLU Vivodi, k otan tous rwtisa tilefwnw ( mesa Iouliou ) mou eixan pei pws den kseroun tpt k pws den pane vasei tou OTE.

Bebaia meta apo kapio diastima vgalane auti tin prosfora me ta 19 euro to mina ta 2048/640, epomenos isws diksane pws kanane ena vima.

Den lew polu kalo vima alla to 12mino simvoleo den to adexw na to exw panw apo to kefali mou :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...