Προς το περιεχόμενο

Μοιρασμα dsl μεσω dsl modem router

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Ο proxy server δεν κρατάει μια cache και αντί να φέρει π.χ μια σελίδα την στέλνει στον client από την cache; Όπως και να έχει αλλού είναι η ουσία. Οτι δεν είναι και κάτι τρομερά δύσκολο και οτι δεν εχει προβλήματα όπως είπες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ο proxy server δεν κρατάει μια cache και αντί να φέρει π.χ μια σελίδα την στέλνει στον client από την cache; Όπως και να έχει αλλού είναι η ουσία. Οτι δεν είναι και κάτι τρομερά δύσκολο και οτι δεν εχει προβλήματα όπως είπες.

ola ginontai alla otan ennoo provlimata ennoo mporei na to kanei auto to pragma?giati iparxoun kai atoma pou den xeroun tipota apo linux me autin tin apopsi to leo.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

ρε παιδια σε απλα ελληνικα....

εχουμε 2 λαπτοπ μοιραζομαστε μια 256 του οτε με το γνωστο μοντεμ ο ενας παιρνει γιουεσμπη κ ο αλλος απο την εξοδο του δικτυου

ακουστε τωρα

αυτος που παιρνει απο την γιουεσμπη σερνεται ακομη και αν ο αλλος ειναι κλειστος! μονο αν αποσυνδεσει το καλωδιο του δικτυου απο το μοντεμ "πεταει"

χρειαζομαι χαμπ ε???

και εκει θα ρυθμισω ποσοστα κλπ

η μπορω με λογισμικο να το κανω τωρα επανω στο μοντεμ του οτε?

ευχαριστω...

yioula an o enas exei anixto p2p kai esi pas na kaneis surfing nai tha sernesai.i ama pernei olo to upload pali to idio.ekei thes bandwidth manager kai qos.episis net limiter sta pc na min skizoun tin sindesi.

Ναι αλλα πως εξηγηται το γεγονος οτι σερωεται ο ενας απο την στιγμη που αλλος ειναι κλειστος;

Στο μονο που παει το μυαλο μου ειναι οτι μαλλον το λαπτοπ που εχει το modem εχει λαθος ρυθμισεις στο LAN. Εχε υπ'οψιν οτι στις TCP/IP ρυθμισεις του λαπτοπ αυτου δεν πρεπει να εχεις δηλωσει ουτε default gateway ουτε DNS servers... Ισως να ψαχνει να μπει στο νετ μεσω LAN και γι αυτο να σερνεται... BTW οταν λες σερωεται , εννοεις οτι κανει πολυ ωρα να ανοιξει μια σελιδα ή οτι κατεβαζει με πολυ χαμηλες ταχυτητες?

Και τι να το κανει το switch με USB Modem ; Το μονο που θα αλλαξει ειναι οτι θα χρησιμοποιει 2 straight καλωδια αντι ενος cross που προφανως εχει τωρα...

Και τι να το κανει το switch με USB Modem ; Το μονο που θα αλλαξει ειναι οτι θα χρησιμοποιει 2 straight καλωδια αντι ενος cross που προφανως εχει τωρα...

Έτσι ακριβώς. Πεστα!!!

capthookb δεν το λεω για να την "πω" στον poulinos. Αυτο που δεν καταλαβα ειναι εαν το ποστ της yioula αναφερεται στο αρχικο ποστ ή ειναι κατι ξεχωριστο (thread μεσα σε thread) . Εαν ειναι το ιδιο απο οτι εχω καταλαβει εχουν ενωσει το router μεσω USB interface αντι για LAN...Στην συγκεκριμενη περιπτωση , ενα switch οντως ειναι η λυση ωστε να ενωθουν ολα μεσω LAN και να δουλεψουν οπως προβλεπεται... Αν οχι τοτε ισχυει αυτο που ειπα εγω και ισως ο poulinos δεν καταλαβε καλα...

capthookb Δεν το ειπα αυτο για να σου την "πω" (καπου το εχω ξαναδει αυτο) .Απλως εξηγησα τον ειρμο(ετσι γραφεται ; ) της σκεψης μου για τυχων παρεξηγησεις...

Και τωρα που το λες , μαλλον αυτο που λες ειναι. Λογικα υποστηριζεται αυτη η συνδεσμολογια αλλα μαλλον θεωρητικα απο οτι φαινεται ή θελει τιποτα εξτρα ρυθμισεις. Το ποστ της yioula ειναι λιγο ασαφως διατυπωμενο και οδηγει σε διαφορετικα συμπερασματα... Η ιδια μονο μπορει να ξεκαθαρισει το τι παιζεται ακριβως.

capthookb Δεν το ειπα αυτο για να σου την "πω" (καπου το εχω ξαναδει αυτο) .Απλως εξηγησα τον ειρμο(ετσι γραφεται ; ) της σκεψης μου για τυχων παρεξηγησεις...

Όχι δεν παρεξήγησα και δεν είχα πρόθεση να τσακωθώ ή να την "πώ" ή να μου την "πουν" από κανέναν και με κανέναν. Το οτι έχω νεύρα δεν το είπα ειρωνικά.

Αν θέλει η yioula μας λέει και τα περεταίρω (μοντέλο modem και ακριβή συνδεσμολογία).

• 2 εβδομάδες αργότερα...

δεν μπορω να σας πω λεπτομερειες εκτος αν ρωτηστε κατι συγκεκριμενο να δω να το γραψω

----Μάλλον ίσως έχουν συνδέσει το modem και με usb και με lan και γι'αυτό γίνεται η όλη ιστορία.---

ναι αυτο γινεται λογικο δεν ειναι..

παιρνουμε ταυτοχρονα τις 2 εξοδους αλλα συμβαινει αυτο που λεω....

τωρα στο λαπτοπ το δικτυο το ριχνω μεσα μεσω pcmci

an paizei ρολο αυτο

ευχαριστω για το ενδιαφερον

και 2 υστερογραφα..

1.αν ειναι ασχετο θρεντ! σβηστε με και πειτε μου που να ξαναποσταρω

2.θελω να βλεπω ενα απομακρυσμενο desktop οχι μεταφορες αρχειων κλπ μονο να παταω κουμπια σε ενα πργρμμα εκει.. δηλαδη δεν μου κανει το hamachi και πρεπει να παω σε pcanywhere h remote desktop e?? kati free?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...