Προς το περιεχόμενο

Φθηνό και προπάντων καλό ασύρματο πληκτρολόγιο/ποντίκι

sboo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για ρίξτε ρε παιδιά προτάσεις για φθηνό και καλό σετ για ασύρματο πληκτρολόγιο/ποντίκι.

Προϋπόθεση η τιμή να είναι κάτω των 50?

Δημοσ.

Δεν ξέρω κατά πόσο καλό είναι αυτό, ούτε πόσο ξεκούραστο για τα μάτια είναι ο μπλε φωτισμός αλλά σύμφωνα με την περιγραφή στο Site, δεν είναι ασύρματο...

Δημοσ.
Δεν ξέρω κατά πόσο καλό είναι αυτό, ούτε πόσο ξεκούραστο για τα μάτια είναι ο μπλε φωτισμός αλλά σύμφωνα με την περιγραφή στο Site, δεν είναι ασύρματο...

ουπς... δεν το πρόσεξα...

Δημοσ.

Για ποντίκι μην πάρεις καλύτερα της Microsoft, αλλά δες για Λogitech. Όταν είχα πάρει το πακέτο με το wireless natural multimedia ενώ παίζει άνετα Counter Strike με το πληκτρολόγειο, το ποντίκι είναι για ΠΕΤΑΜΑ, όπως και σε όποια άλλη εφαρμογή και αν το δοκίμασα.

Δημοσ.

παντος αυτο το φτηνο και καλο εχει γινει πολυ must.ολοι θελουμε τα καλυτερα αλλα απο μπικικινι τιποτα.αν θες να παρεις κατι καλο θα δωσεις παραπανω χρηματα.αν δεν εχεις θα συμβιβαστεις με αυτα που εχεις.η επιλογη του nikoss ειναι καλη αλλα το ποντικι καταντα πολυ μα πολυ κουραστικο.αν θες ποιοτητα,εγγυηση,εργονομια,ανεση... διαλεξε καποιο σετακι της logitech.εγω μαζεψα χρηματα και πηρα το MX5000.απλως ΤΕΛΕΙΟ.πιστευω οτι καλυτερο υπαρχει σε ασυρματο σετ.

τη νοοτροποια καλο και φτηνο καλυτερα να την αποβαλουμε

Δημοσ.

Αν θέλεις σιγουριά και αξιοπιστία δώσε κάτι παραπάνω σε € και πάρε αυτό , το έχω εδω και ένα χρόνο και είμαι πολύ ευχαριστημένος σε όλους τους τομείς.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...