Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με mtorrent.

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βγαζει αυτο το μηνυμα οταν κανω τεστ για τις Ports :

Welcome to the µTorrent Port Checker.

A test will be performed on your computer to check if the specified port is opened.

Checking port 62338 on 193.92.150.70...

Error! Port 62338 does not appear to be open.

Please see http://www.portforward.com for more information about how to map a port.

Please make absolutely sure that PeerGuardian2 or Protowall is allowing utorrent.com (72.20.34.145) in either of those programs. Those of you using ipfilter.dat should make sure the list does not include the website's IP. After making sure of this, re-run this test by refreshing the page (F5).

Το προβλημα ειναι οτι πριν ηταν μια χαρα. δεν ξερω τι εγινε ξαφνικα. ελεγξα και τις Ports, αλλα δεν εχουν αλλαξει. τι εγινε;

Δημοσ.

Δοκιμασε να αλλαξεις θυρα ή/και κανε και ενα ρεσετ στο ρουτερ σου και πιστευω θα σου στρωσει μετα... Και εμενα μου το εχει κανει μια δυο φορες και το λυνω με αυτο τον τροπο..

Δημοσ.

Κάνε portforwarding όπως σου λέει και το μύνημα του µTorrent. Δηλαδή ρύθμισε το router σου ώστε ότι πακέτο έρχεται στη συγκεκριμένη πόρτα να το κατευθύνει στην IP του υπολογιστή σου. Γι' αυτό το λόγο είναι καλύτερα το PC σου να έχει manual IP.

Λογικά στο site που σου λέει το μήνυμα έχει λεπτομερή περιγραφή της διαδικασίας ανάλογα με το μοντέλο του router.

Δημοσ.

Εβαλες το Sp2 και εχει ενεργοποιηθει το firewall των Windows φιλε Luxx. Πηγαινε στον Πινακα ελεγχου και βαλε μια εξαιρεση στις ρυθμισεις του Firewall για την πορτα του uTorrent...

Δημοσ.
Κάνε portforwarding όπως σου λέει και το μύνημα του µTorrent. Δηλαδή ρύθμισε το router σου ώστε ότι πακέτο έρχεται στη συγκεκριμένη πόρτα να το κατευθύνει στην IP του υπολογιστή σου. Γι' αυτό το λόγο είναι καλύτερα το PC σου να έχει manual IP.
παιδες ενα χρονο εχω dsl. ξερω να κανω port forwarding :P οπως ειπα και στο αρχικο μηνυμα, δεν ειναι προβλημα του port forwarding, εφοσον πριν ημουν μια χαρα.

το firewall το εχω απενεργοποιησει με το που εγκατασταθηκε το sp2, οπως και ολο το security center.

η ip δεν αλλαξε, εχω καθορισει εγω ποια θα ειναι μονιμα. κατι πρεπει να εγινε με τα προγραμματα καθαρισμου που εχω ισως;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...