privateer Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 THQ has released a playable demo (325MB) for Broken Sword: the Angel of Death, allowing you to try out this 3D adventure sequel that is nearing completion at Revolution Software. The demo contains a section of the game where George Stobbard has to enter "Mama Martino's Salami Factory" in order to "retrieve a manuscript which has been stolen by a bunch of Mafiosi." http://gamedata.box.sk/leech.php?id=demos&f=broken_sword_4-demo.zip
kostelo Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Η απολυτη σειρα adventure games κατα τη γνωμη μου. Μου αρεσε παρα πολυ το 3 που ειχε βγει στο pc αν και σε πολλους δεν αρεσε αλλα με ειχε συνεπαρει με το σεναριο τοσο που σπαστηκα οταν τελειωσε. Ελπιζω να ειναι το απολυτο κι αυτο. Thanx για την ενημερωση.
metmat Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Είμαι κι εγώ φανατικός της σειράς. Παίζοντας λίγο το demo του angel of death αυτό που έχω να πω είναι ότι έχει γίνει αρκετά καλή δουλειά στην απεικόνιση των χαρακτήρων. Ωστόσο οι τοποθεσίες μου φαίνονται κάπως φτωχές ή για να γίνω πιο συγκεκριμένος μου φάνηκαν άδειες. Αυτά κατά την προσωπική μου άποψη πάντα.
Dreamcatcher Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Η απολυτη σειρα adventure games κατα τη γνωμη μου. Μου αρεσε παρα πολυ το 3 που ειχε βγει στο pc αν και σε πολλους δεν αρεσε αλλα με ειχε συνεπαρει με το σεναριο τοσο που σπαστηκα οταν τελειωσε. Ελπιζω να ειναι το απολυτο κι αυτο. Thanx για την ενημερωση. Καλά μην τρελαθούμε κιόλας, καλά τα broken ειδικά τo πρώτo τα υπόλοιπα δεν ήταν τίποτα τo ιδιαίτερο. Ίσως η πιο υπερεκτιμημένη σειρά adventure. Τo καινούργιο φαίνεται ενδιαφέρον πάντως.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Το συστημα χειρισμου μονο σε εμενα φανηκε απαραδεκτο;
metmat Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Το συστημα χειρισμου μονο σε εμενα φανηκε απαραδεκτο; Το σύστημα χειρισμού νομίζω ότι είναι καλύτερο σε σχέση με το Broken Sword 3 και αυτό γιατί ο χειρισμός του παιχνιδιού γίνεται αποκλειστικά με το mouse. Ωστόσο οι κάμερα δεν είναι ό,τι καλύτερο γιατί πολλά σημεία δεν φαίνονται αν δεν κινηθείς προς αυτά. Επίσης στα κοντινά πλάνα που κάνει όταν πατάς για να πάει ο George πρέπει να περιμένεις να ανοίξει το πλάνο για να τον κινήσεις σε μια μεγαλύτερη απόσταση αλλιώς τον πας βήμα βήμα λόγω της μικρής οπτικής που έχεις. Αν εννοείς αυτά τα δύο σημεία ως κακό χειρισμό, τότε συμφωνώ μαζί σου. Είναι όντως λίγο ενοχλητικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.