Προς το περιεχόμενο

Broken Sword: the Angel of Death demo


privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

THQ has released a playable demo (325MB) for Broken Sword: the Angel of Death, allowing you to try out this 3D adventure sequel that is nearing completion at Revolution Software. The demo contains a section of the game where George Stobbard has to enter "Mama Martino's Salami Factory" in order to "retrieve a manuscript which has been stolen by a bunch of Mafiosi."

 

http://gamedata.box.sk/leech.php?id=demos&f=broken_sword_4-demo.zip

 

broken15.jpg

Δημοσ.

Η απολυτη σειρα adventure games κατα τη γνωμη μου. Μου αρεσε παρα πολυ το 3 που ειχε βγει στο pc αν και σε πολλους δεν αρεσε αλλα με ειχε συνεπαρει με το σεναριο τοσο που σπαστηκα οταν τελειωσε. Ελπιζω να ειναι το απολυτο κι αυτο. Thanx για την ενημερωση.

Δημοσ.

Είμαι κι εγώ φανατικός της σειράς. Παίζοντας λίγο το demo του angel of death αυτό που έχω να πω είναι ότι έχει γίνει αρκετά καλή δουλειά στην απεικόνιση των χαρακτήρων. Ωστόσο οι τοποθεσίες μου φαίνονται κάπως φτωχές ή για να γίνω πιο συγκεκριμένος μου φάνηκαν άδειες. Αυτά κατά την προσωπική μου άποψη πάντα.

Δημοσ.
Η απολυτη σειρα adventure games κατα τη γνωμη μου. Μου αρεσε παρα πολυ το 3 που ειχε βγει στο pc αν και σε πολλους δεν αρεσε αλλα με ειχε συνεπαρει με το σεναριο τοσο που σπαστηκα οταν τελειωσε. Ελπιζω να ειναι το απολυτο κι αυτο. Thanx για την ενημερωση.

 

Καλά μην τρελαθούμε κιόλας, καλά τα broken ειδικά τo πρώτo τα υπόλοιπα δεν ήταν τίποτα τo ιδιαίτερο. Ίσως η πιο υπερεκτιμημένη σειρά adventure. Τo καινούργιο φαίνεται ενδιαφέρον πάντως.

Δημοσ.
Το συστημα χειρισμου μονο σε εμενα φανηκε απαραδεκτο;

 

Το σύστημα χειρισμού νομίζω ότι είναι καλύτερο σε σχέση με το Broken Sword 3 και αυτό γιατί ο χειρισμός του παιχνιδιού γίνεται αποκλειστικά με το mouse. Ωστόσο οι κάμερα δεν είναι ό,τι καλύτερο γιατί πολλά σημεία δεν φαίνονται αν δεν κινηθείς προς αυτά. Επίσης στα κοντινά πλάνα που κάνει όταν πατάς για να πάει ο George πρέπει να περιμένεις να ανοίξει το πλάνο για να τον κινήσεις σε μια μεγαλύτερη απόσταση αλλιώς τον πας βήμα βήμα λόγω της μικρής οπτικής που έχεις. Αν εννοείς αυτά τα δύο σημεία ως κακό χειρισμό, τότε συμφωνώ μαζί σου. Είναι όντως λίγο ενοχλητικό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...