Προς το περιεχόμενο

Iron Maiden - A Matter of Life and Death - 2006

Blackjim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Molis prin apo ligo "pira" to Iron Maiden-A Matter of Life and Death-2006.

Einai to neo album tous ap'oti katalava , etsi?

IID00002173.JPG

vlepw kai ena allo pou leei " THE REINCARNATION OF BENJAMIN BREEG ".

breeg_cover.jpg

Auto einai singlaki as poume? :P

Δημοσ.
Έχουν καταντήσει γραφικοί...Οχι οτι με ένοιαζε και πολύ, ποτέ μου...

Ναι το βλέπω δεν σε ενδιαφέρει καθόλου... γι'αυτό και απαντάς σε ένα θέμα για τους Iron Maiden...

Δημοσ.

Εντάξει μωρέ, μην αρπάζεσαι κι εσύ. Κι εμένα που κάποτε με ένοιαζε, δεν θα διαφωνήσω με τον Godfath3r ως προς τη σημερινή τους γραφικότητα.

Και Suicidal Tendencies άκουγα φανατικά. Αλλά νισάφι πια. Δεν γίνεται να κάνεις καρριέρα, ουρλιάζοντας για δύο δεκαετίες, ότι έχεις τάσεις αυτοκτονίας.

Νομίζω πως σαν τον Zidane, δίνεις μια τελευταία κουτουλιά στο απόγειο της καρριέρας σου, και φεύγεις αξιοπρεπής.

Δημοσ.

Εγώ είμαι φανατικός των Maiden, θυμάμαι ότι για μια περίοδο ζούσα μόνο για να ακούω το live after death. Όπως όμως με κάθε μεγάλο συγκρότημα, έτσι κι αυτοί πλέον απλά κολλάνε ένσημα. Πιστεύω ότι ο τελευταίος τους πραγματικά σπουδαίος δίσκος ήταν το seventh son, ενώ ο τελευταίος δίσκος που είχε κάποια ψύγματα έμπνευσης το X factor. Από κει και πέρα... άστα.

Είδα μάλιστα πρόσφατα ένα dvd που είχε αποσπάσματα από τις ηχογραφήσεις του dance of death. Ήταν πραγματικά σα να βλέπεις δημόσιους υπαλλήλους, μόνο κάρτα δε χτυπάγανε όταν μπαίνανε στο studio. Βαριεστημένες φάτσες, σε φάση "πω, ποιός ηχογραφεί τώρα...".

Τέλος πάντων, δεν είναι οι πρώτοι που σέρνουν το όνομά τους στη λάσπη, ούτε οι τελευταίοι.

Πάντως, για να μην είμαι τελείως off topic, ένας φίλος μου που άκουσε το single (και έχει την ίδια άποψη με μένα για τους Maiden) είπε ότι δεν ήταν πολύ άσχημο. Εγώ πάντως έχω σταματήσει να ασχολούμαι (με τα καινούργια, όλο και κάνα piece of mind παίζει στο wmp από καιρού εις καιρόν), από το brave new world.

Δημοσ.
Εντάξει μωρέ' date=' μην αρπάζεσαι κι εσύ. Κι εμένα που κάποτε με ένοιαζε, δεν θα διαφωνήσω με τον Godfath3r ως προς τη σημερινή τους γραφικότητα.

[/quote']

Δεν κατάλαβες την απάντηση μου... δεν κατηγόρησα τον Godfath3r για την κριτική του αλλά για την υποκρισία του.

Αν πρόσεξες ο Blackjim ρωτάει απλώς αν το άλμπουμ αυτό είναι το καινούργιο των Iron Maiden κλπ. και ο Godfath3r του απαντάει εντελώς εκτός θέματος.

Δημοσ.

Ok mate. Παίζει και να μην κατάλαβα.

Αν και έχω την εντύπωση ότι για το αν είναι το τελευταίο τους album, θα μπορούσε ο Blackjim να αποτανθεί σε άλλες πηγές πληροφόρησης (ακόμη και στο official site των Maiden) και όχι σε ένα τεχνολογικό φόρουμ. Ίσως αυτό να υποννοούσε ο Godfath3r.

Ο ίδιος βέβαια δεν χρειάζεται τη δική μου εξήγηση ή "υπεράσπιση".

Δημοσ.

oxi ok, ematha ti akrivws einai :D

apla ekeini tin wra to eida sta grigora kai ithela na mathw ti einai.

to akousa kai arketes fores kai ontws eimai poly metrio gia maiden...

kalytera na to paratisoun to athlima pleon :(

Δημοσ.

Εγώ αντίθετα πιστεύω ότι είναι καταπληκτικός δίσκος, με πραγματικά πολύ αξιόλογα τραγούδια, δυνατές ερμηνείες ενώ είναι αρκετά progressive και σχετικά πολύπλοκο έτσι ώστε να χρειάζεται αρκετά ακούσματα προκειμένου να το απολαύσει κανείς. Για μένα από τις πιο πλήρεις και ισορροπημένες κυκλοφορίες τους και ίσως το καλύτερο άλμπουμ μετά την επανασύνδεσή τους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...