Προς το περιεχόμενο

Windows XP kai 4gb ram

lizardking

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν το πρόβλημα μου είναι το εξής έχω στο σύστημα μου 4gb Ram αλλά τα windows xp pro Sp2 μου αναγνωρίζουν 2,50gb ram. Στο bios μου διαβάζει 4gb ram αλλά στ windows 2,50gb μόνο. Είχα ακούσει ότι τα windows 32bit σηκώνουν 4gb ram ,υπάρχει κάποια λύση για αυτό?

Δημοσ.

Eχεις Service Pack 2 στα ΧΡ σου και ολες τις ενημερωσεις?

@GeorgeKatz αν ειχε ερωτηση που ηθελε απαντηση σε Linux θα εκανε το ποστ του στην αναλογη κατηγορια...

Δημοσ.

Googlαροντας λιγο βρηκα τον λογο που σου συμπεριφερονται τα Windows ετσι...

Windows - When 4 = 3

Το αρθρο προτεινει ως καλυτερη λυση να βαλεις Windows 64bit για να μπορεις να εκμεταλλευσαι πληρως την RAΜ σου...

Παντως στην Microsoft βρηκα 2 παραμετρους που μπορεις να δοκιμασεις στο boot.ini σου και να δεις πως θα σου συμπεριφερεται το συστημα...

Memory Support and Windows Operating Systems (/3GB switch)

The /maxmem switch in the Windows Boot.ini file

Δημοσ.

To προβλημα φιλε seven77 βρισκεται στα 4GB που ειναι το οριο των ΧΡ,αν διαβασεις το αρθρο θα καταλαβεις γιατι...

lizardking και εγω δε θα σου προτεινα τα 64μπιτα για αυτο το εψαξα λιγο πιο πολυ... Δοκιμασε τον διακοπτη /3GB στο boot.ini σου και πες μου αν σου ειχε αποτελεσμα...

Δημοσ.

Παίδες και κάτι άλλο στην προσπάθεια μου να δοκιμάσω τα vista πέρασα σε ένα άλλο partition τα vista και είδα ότι ήταν μουφα και τα αφαίρεσα αλλά τώρα που ξεκινάμε τα xp μου βγάζει ένα boot manager των vista. Ξέρετε πως τον αφαιρούμε αυτών?

Δημοσ.

Σχετικα με τα VIsta ακολουθα τις οδηγιες που δινει ο HAL9000 σε αυτο το τοπικ...

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?p=1250558#post1250558

Εχεις περασει τους τελευταιους οδηγους της μητρικης σου? Δε ξερω τι αλλο μπορεις να κανεις για να σου δουλεψει καλα και σωστα στα 4GB :-?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...