Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με ήχο ταινίας

Voorhees

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα

Χτες έκανα εγγραφή ένα θεατράκι μέσω TuxVision και ο ήχος δεν είναι συγχρονισμένος σε σχέση με την εικόνα. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για πάω τον ήχο λίγο πιο μπροστά ή πιο πίσω;

Δημοσ.

Ρε παιδιά προσπαθώ να παίξω μια ταινία που είναι σε .avi με το bs player και δεν έχω ήχο.Άλλα .avi τα παίζει, όπως και αν πάω να παίξω την ταινία και με Media Player.Έχει κανείς ιδέα?thanks.....

Δημοσ.

Παίδες καμμιά βοήθεια και σε μένα. Ενώ ενσωματώνω υπότιτλους σε DVD με το SubtitleCreator, στο τέλος, μου αποσυντονίζει τον ήχο. Και η ταινία γίνεται λες και βλέπεις Μεξικάνικη σαπουνόπερα μεταγλωτισμένη. Καμμιά ιδέα?

Δημοσ.

Το SubtilteCreator δεν το ξέρω...

Πάντως κουλό μου ακούγεται, πώς γίνεται να αποσυντονίζει τον ήχο????Το DVD μαζί με ήχο είναι ή τον βάζεις εσύ μόνος σου ????

Δημοσ.

Εξαρταται με ποιο προγραμμα εχεις κανει το rip, με ποιο προγραμμα κανεις το demux και αν συνυπολογιζεις το a/v delay του αρχικου DVD οταν κανεις το remux...

Ποια ταινια ειναι?

Δημοσ.

Φιλε Ζavlaka, επειδη εσυ μου σύστησες το πρόγραμμα, ολες τις δουλειές τισ κάνω με το SubtitleCreator και τα υποπρογραμματά του.

jimaniac, ναι τον ήχο της ταινίας χρησιμοποιώ, δεν τον βάζω εγώ.

Δημοσ.
Βάλε subs με το ConvertXtoDVD αν θες να την κάνεις σε DVD. Απλά το καλύτερο.

Μπορώ να βάλω subs σε ηδη έτοιμο DVD με το ConvertXtoDVD? Η μόνο σε DiVX format? Γιατί ήδη το χρησιμοποιώ για DivX αλλά δεν το δοκίμασα ποτέ σε DVD

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...