kage Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 μονο me alt+ctrl+del βγενει η λιστα κ απο κει δεν πατιεται τιποτα παρολο π τρεχουν απο πισω κανονικα οι εφαρμογες π.χ. live radio,wra ktl . den exei io...alla μαλλον το κανει λογω θερμοκρασιας γιατι με το που κανω ρεσταρτ μερικες φορες μ λεει cpu over temperature... ή παιζει τιποτα αλλο?
asmilon Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δοκιμασε να ανοιξεις το κουτι σου ελεγξε αν ολες οι ψυχτρες σου γυριζουν κανονικα και καθαρισε το μηχανημα σου απο τυχον σκονες εφοσον πιστευεις οτι ειναι θερμοκρασια...
kage Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 p4 3.2 ht απο τις πρωτες παρτιδες...μονιμο προβλημα...
asmilon Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Καλο θα ηταν να του εβαζες ενα πιο ικανο cooler για τον επεξεργαστη σου και να ειχες το κεφαλι σου ησυχο...
kage Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 θα προτιμουσα να καιγοταν ωστε να τους την γυριζα...αλλα δυσκολο. συμβαινει κ σε αλλους αυτο να κλειδωνει το desktop κ παρ ολα αυτα απο πισω να τρεχουν διεργασιες?
jimaniac Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Λόγω CPU όχι και θα σου πώ γιατί: έχω τον Prescott P4 3.0 GHz HT με την μαμήσια ψύκτρα!!!! Επειδή είχα σηκώσει Lineage server το PC ήταν ζήτημα αν έκλεινε στις 30 μέρες για 10 λεπτά! Κάποια στιγμή η CPU μου έδειχνε 82 βαθμούς Κελσίου οπότε και αποφάσισα να καθαρίσω την ψύκτρα του.... ....και είδα άσπρη μέρα! Απο τους 82 έπεσε στους 40!!!!!!!!!!!!!!!! Τώρα με 40 βαθμούς μέσο όρο αν μου τυχαίνουν τέτοιου είδους κολλήματα σίγουρα είναι απο το λειτουργικό..... Δοκίμασε να κάνεις αυτό που είπε ο asmilon! Καθάρισε την ψύκτρα και βάλε καινούργια πάστα! Σίγουρα θα δείς διαφορά!!!!
kage Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 βασικα...τωρα ειναι μονιμως 68-72c idle alla εχω μειωσει τις στροφες γιατι δεν αντεχω τον θορυβο...μονο το καθαριζω καθε τοσο.μεχρι να αξιωθω να παρω κ αλλη ψυκτρα.ειχα παρει 2 ψυκτρες κ ειναι μουφες για τους ht...
jimaniac Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 68-72 είναι μεγάλη θερμοκρασία.... Έχεις βάλει καθόλου καινούργια θερμοαγώγιμη πάστα??? Αν όχι κάντο γιατί παίζει ρόλο καμιά φορά...
kage Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 ναι ισχυει...αλλα βαρεμαρα σε ολο το μεγαλειο,βρηκα κατι αγνωστες μονο σε πλαισιο π χα περασει κ δεν πειρα.
jimaniac Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Βαρεμάρα σίγουρα αλλά θα το κάνεις μία φορά και τέλος (θα μου πείς τώρα μιλάω εγώ που όταν καθάρισα την ψύκτρα και έβγαλα και ότι πάστα είχε πάνω της την ξανάβαλα όπως ήταν. Ακόμα δεν έχω αξιωθεί να πάω να πάρω ένα σωληνάκι...............ΒΑΡΙΕΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ)
fragment_ Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 ναι ισχυει...αλλα βαρεμαρα σε ολο το μεγαλειο,βρηκα κατι αγνωστες μονο σε πλαισιο π χα περασει κ δεν πειρα. αμα βαριεσαι το ενα βαριεσαι το άλλο μη γκρινιάζεις κάτσε να καείς
agoraki_23 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Εμένα οι θερμοκρασίες μου είναι 50 βαθμοί επεξεργαστή και 35 το κουτί. Παλεύετε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.