delis7 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Εδώ και καιρό έχω ένα iZak τις unibrain και για να μην τα πολυλογώ το μηχανάκι είναι φοβερό παίζει τα πάντα....Αλλα έχω πρόβλημα με τους υπότιτλους. Eίναι λευκη (κάτασπρη) και χωρίς σκιά με αποτέλεσμα σε λευκό φόντο η σε πολύ φωτεινές σκηνές (συννεφιασμένος ουρανός,άσπρα ρούχα κτλ) να είναι πολύ δύσκολη η ανάγνωση τον υποτίτλων που πέφτουν πάνω έως αδύνατη. Όπως λέει και εδώ μπορείς να βάλεις ότι fonts θες αρκεί να είναι true type .ttf Προσπάθησα να βάλω shadow fonts αλλα όταν εμφανίζονται η υπότιτλοι στην τηλεόραση, εκεί που έπρεπε να είναι το άσπρο χρώμα είναι διάφανο και εκεί που έπρεπε να είναι η σκιά είναι άσπρο(δηλαδή κάτι σαν τρύπια γράμματα). Οποτε μια τρυπα στο νερό η αλλαγή fonts με κάποια shadow. Επίσης δοκίμασα να φτιάξω αρχεία .divx με το δικό μας AviSub αλλα τζίφος, δεν τους έβλεπε καθόλου, έπαιζε μονο το .divx αρχείο χωρίς υπότιτλους. Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω,εδώ είναι το firmware για οποιον έχει τις γνώσεις και την διάθεση να βοηθήσει(αν είναι θέμα firmware φυσικά) Χίλια ευχαριστώ για τον χρόνο σας και συγγνώμη για το μεγάλο post αλλα ήθελα να είμαι όσο πιο κατατοπιστικός γίνετε. Y.Γ.1.Μιλάω πάντα για αρχεία Dvix Xvid (.avi) και υπότιτλους .Srt Y.Γ.2.Τα έχω πάρει στο κρανίο με την μα**κια. :evil:
delis7 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Κατόπιν επικοινωνίας που είχα με την unibrain μου επιβεβαίωσαν ότι είναι θέμα firmware και θα επιλυθεί σε επομενη αναβάθμιση. Κύριε **********, Σας ενημερώνω ότι σε κάποιο από τα επόμενα Firmware του iZak τα font των εξωτερικών xvid-divx υποτίτλων θα είναι outlined ώστε να φαίνονται όταν ο υπότιτλος βρίσκεται πάνω σε τμήμα της εικόνας που είναι αρκετά ανοιχτόχρωμο ή εντελώς λευκό. Με εκτίμηση, Technical & Support Dept unibrain Intracom building B5 19.5 km Markopoulou Ave 19002 PAIANIA (Athens) - GREECE Tel.: +30 210 664 0590 Fax.: +30 210 664 6508 Web: http://www.unibrain.com Αμήν και ποτε............
trustfm Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 delis7 sto avisub dokimase na baleis tous upotitlous psilotera [up down offset balto sto 120] Polles fores oi upotitloi eiai katw katw kai den fainontai . Pes mou an sou doulepse...
delis7 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 trustfm tha to do aurio kai tha sou po. giati ama perimeno apo tin unibrain............
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.