Προς το περιεχόμενο

music speakers

gregdais

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδάκια έχω φτιάξει ένα pc shuttle τον οποιο θα τον έχω μόνο για Multimedia...PC (movies, videos, music player) και βαρέθηκα τις μ@λακίες 5.1 κτλ... έχω ένα σετ 5.1 και ένα 4.1 της Creative. είμαι αρκετά ικανοποιημένος και γενικότερα μου αρέσει ο ποιοτικός και δυνατός ήχος (το 2ο δεν το διαθέτουν και επίσης πιάνουν αρκετό χώρο). Λοιπόν θέλω 2.1 ηχεία που να είναι δυνατά γιατί τα 5.1 μου είναι 70Watt και τα 4.1 είναι 50Watt, θέλω 2.1 γιατί δεν πιάνουν πολύ χώρο! Λοιπόν τι λέτε για αυτά που με έχουν τρελάνει ;;;

http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.501600

τα έχει δοκιμάσει κανείς να μου πει εντυπώσεις;;;

τα χρήματα που διαθέτω είναι στα ίδια με το παραπάνω link!

Δημοσ.

Προσωπική εμπειρία δεν έχω (ένα δίλεπτο ακρόασης στο Πλαίσιο Μεταμόρφωσης, δεν μετράει), αλλά φαντάζομαι όπως κι εσύ, έχω διαβάσει τα καλύτερα σε ξένα reviews. Πραγματικά εγκωμιαστικά σχόλια. Και ήμουν στο τσακ να τα πάρω.

Αλλά επειδή εκείνο τον καιρό συναναστρεφόμουν με μια κυρία, πολύ πιο όμορφη από το avatar σου, είπα να φάω τα λεφτά μου σε εκδρομές και να πάρω κάτι φτηνότερο.

Τώρα που έκανα στροφή στο ποιοτικό τραγούδι (λέγε με καψουροτράγουδα), γιατί δεν πάμε άλλες εκδρομές, μετανιώνω που δεν τα απολαμβάνω από τα εν λόγω ηχεία :D

Δημοσ.

gregdais,

η δικη μου εμπειρια λεει πως εφοσον θες κατι καλυτερο ισως θα επρεπε να κοιταξεις στην λυση ενισχυτης και ηχεια. Με τα 2.1 της Logitech παλι κουτενιο ηχο θα ακους... λιγο ποιο δυνατο. Καταλαβαινω βεβαια πως μιλαμε γι αλλο κοστος, αλλα απλα σου λεω πως την υπερβαση μονο ετσι θα την κανεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...