Sadako Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δεν ξέρω κατά πόσο είναι στα πλαίσια της νομιμότητας το παρόν τόπικ, αλλά εφόσον δεν αναφερθεί δημοσίως κάποιο site, δε νομίζω να παραβαίνει κάποιον κανονισμό.. Μέχρι τώρα ήξερα 2 ελληνικά warez forum (όπου μπορείς να ποστάρεις rapidshare links και τέτοια), αλλά το ένα έχει σταματήσει να λειτουργεί εδώ και 2-3 εβδομάδες. Μήπως ξέρει κανείς τι έπαθε? Θα αρχίσει να λειτουργεί?? Μήπως ξέρει κανείς και κανένα άλλο (εννοείται μέσω pm)??
MariaTs. Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Eπειδή υποψιάζομαι ποιο εννοείς... Έκλεισε επειδή η 'νομιμότητα' του δεν βάδιζε με τους κανόνες που συμφώνησε να δημιουργηθεί το φόρουμ και μάλιστα σε δωρεάν 'παροχέα'.
Dark-Shadow Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 ne kai ego ta idia den mporousa na mpo!!!
tsakaloutis82 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 afou ekleise, giati den lete onoma na to mathoume kai emeis?
Bougas Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 afou ekleise, giati den lete onoma na to mathoume kai emeis? για μαλακες ψαχνεις?
Sadako Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δηλαδή έκλεισε οριστικά? Κριμα.. Κι εγώ νόμιζα ότι είχε κάποιο προσωρινό πρόβλημα..
danaos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Σαν κουτσομπολίστικη κουβέντα μου μοιάζει με καφεδάκι και κουλουράκια βιενέζικα...
mvaggel Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Σαν κουτσομπολίστικη κουβέντα μου μοιάζει με καφεδάκι και κουλουράκια βιενέζικα... Αφού το κουτσομπολιό αναφέρεται σε "ελληνικό" site' date=' τα κουλουράκια "οφείλουν" να είναι "ελληνικά" από το φούρνο της γειτονιάς και δη [b']"μουστοκούλουρα"[/b]. Μου γίνατε όλοι Ευρωπαίοι... τστστσ :-P
Super Moderators paredwse Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Super Moderators Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Τέλος. Τέτοια topics δεν έχουν θέση στο παρόν forum. http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=146229
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.