Προς το περιεχόμενο

Onimusha3 Pc

tempeliss

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σημερα πήγα και νοίκιασα τουτο δω το παιχνιδακι.Εκανα ωραία και καλα την εγκατασταση μου και ολα οκ.Παω να μπω στο παιχνιδι και μου πεταει ένα παράθυρο και λέει οτι δεν βρίσκει Direct3D devices.Ψαχνω τοση ώρα και δεν εχω βρει τπτ.Εχω και directX 9c εγκατεστημενο και έχω καρτα 3D.τι παιζει ρε παίδες.Για πες τε κάποιος.Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Έχεις "κάρτα 3D"? Και μόνο η διατύπωσή σου, δεν αφήνει περιθώρεια να ρωτήσω ποια...

Anyway, δεν έχεις περάσει drivers για την κάρτα σου. Βρες το CDάκι πού ήρθε μαζί της.

Δημοσ.

Καταρχην,οταν ειπα έχω κάρτα 3D δεν νομιζω να σε ενοιζε ποια είναι.Γιατι υπάρχει η περίπτωση που κάποιος δεν έχει κάρτα 3D και παλεύει να παίξει.Τεσπα.Drivers έχω περασμένους.Α!!!Η "Κάρτα 3D" είναι GeForce4 Ti 4800SE.Aν σε βοηθά!!!!!!

Δημοσ.

Νομίζω το Onimusha3 όπως και άλλα παιχνίδια από την Capcom απαιτούν κάρτες με SM2.0 αν δεν κάνω λάθος. Οπότε σε κατώτερο hardware δεν τρέχουν

Δημοσ.

Παρακάτω έχουμε τα requirements του παιχνιδιού:

Supported OS: Windows 2000/XP (only)

Processor: Pentium III 1GHz, AMD Athlon 1 GHz (or better)

RAM: 256 MB of RAM (1 GB Recommended)

Video Card: 128 MB DirectX 9.0c-compliant AGP or PCI Express graphics card (256 MB or higher for High Graphics Detail support) (see supported list*)

Sound Card: DirectX 9.0c-compliant sound card (or better)

DirectX Version: DirectX 9.0c or higher (Direct X 9.0c included on disk)

CD-ROM: 12x or faster CD-ROM

Hard Drive Space: 2 GB minimum

Peripherals Supported: Gamepad and headset

*Supported Video Cards at Time of Release

Geforce FX/6/7 Families

Radeon 9200-9800/X Families

Με άλλα λόγια no GeForce4 Ti support. Μην πολυ-ελπίζεις ούτε καν με το RivaTune, από τη στιγμή που δεν μπορείς να επιλέξεις SM2 που είναι κι απαίτηση του παιχνιδιού.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...