tempeliss Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Σημερα πήγα και νοίκιασα τουτο δω το παιχνιδακι.Εκανα ωραία και καλα την εγκατασταση μου και ολα οκ.Παω να μπω στο παιχνιδι και μου πεταει ένα παράθυρο και λέει οτι δεν βρίσκει Direct3D devices.Ψαχνω τοση ώρα και δεν εχω βρει τπτ.Εχω και directX 9c εγκατεστημενο και έχω καρτα 3D.τι παιζει ρε παίδες.Για πες τε κάποιος.Ευχαριστώ.
Marcos_Aurilius Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Έχεις "κάρτα 3D"? Και μόνο η διατύπωσή σου, δεν αφήνει περιθώρεια να ρωτήσω ποια... Anyway, δεν έχεις περάσει drivers για την κάρτα σου. Βρες το CDάκι πού ήρθε μαζί της.
tempeliss Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Καταρχην,οταν ειπα έχω κάρτα 3D δεν νομιζω να σε ενοιζε ποια είναι.Γιατι υπάρχει η περίπτωση που κάποιος δεν έχει κάρτα 3D και παλεύει να παίξει.Τεσπα.Drivers έχω περασμένους.Α!!!Η "Κάρτα 3D" είναι GeForce4 Ti 4800SE.Aν σε βοηθά!!!!!!
john2gr Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Νομίζω το Onimusha3 όπως και άλλα παιχνίδια από την Capcom απαιτούν κάρτες με SM2.0 αν δεν κάνω λάθος. Οπότε σε κατώτερο hardware δεν τρέχουν
blueviper Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Παρακάτω έχουμε τα requirements του παιχνιδιού: Supported OS: Windows 2000/XP (only) Processor: Pentium III 1GHz, AMD Athlon 1 GHz (or better) RAM: 256 MB of RAM (1 GB Recommended) Video Card: 128 MB DirectX 9.0c-compliant AGP or PCI Express graphics card (256 MB or higher for High Graphics Detail support) (see supported list*) Sound Card: DirectX 9.0c-compliant sound card (or better) DirectX Version: DirectX 9.0c or higher (Direct X 9.0c included on disk) CD-ROM: 12x or faster CD-ROM Hard Drive Space: 2 GB minimum Peripherals Supported: Gamepad and headset *Supported Video Cards at Time of Release Geforce FX/6/7 Families Radeon 9200-9800/X Families Με άλλα λόγια no GeForce4 Ti support. Μην πολυ-ελπίζεις ούτε καν με το RivaTune, από τη στιγμή που δεν μπορείς να επιλέξεις SM2 που είναι κι απαίτηση του παιχνιδιού.
tempeliss Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δεν την παλευει η κάρτα γραφικών μου. :Ρ Και εμαθα πως ειναι και καλό παιχνιδακι.Τεσπα.Ευχαριστω και παλι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.