Dark-Shadow Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Thnx re nightfall_2003 oso gia to interspot.com den to exo kanei test!!!
blueviper Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Όσοι θέλετε free sms μπορείτε να στραφείτε κι εδώ. Δεν έχω κάνει σε κανένα test, αλλά τα συνιστώ όλα, ακόμα κι αν κάποια από αυτά μπορεί να αφορούν τους συνδρομητές της Σρι Λάνκα! @Nightfall_2003 Νομίζω πως με θεωρείς ανευαίσθητο, κοινώς γομάρι! Όχι τον ύπνο μου, αλλά και τη ζωή μου ακόμα είμαι διατεθειμένος να χάσω μετά από αυτήν την απώλεια. Ο Dark είναι ένα σημαντικό στοιχείο στη διαδικτυακή μου διάδραση κι ο κόσμος μου θα φτωχύνει, τώρα που θα πάψει η μεταξύ μας στιχομυθία.
hackermon1 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 re paidia toulaxiston testatete kai ta site p vriskete
K4t4Dikos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 piadia ola ta ipolipa site sxedon theloun register gia na mporeis na stilis sms..
hackermon1 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 kai ektos pao afto tha s zitisoun na katevasis ena programa to opio tha exis ena oria gia na stilis free sms k meta apo afto tha s zitisi na plirosis.
K4t4Dikos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Gia na doume an o shadow kanei akoma kamia anakali4i..
Dark-Shadow Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Ego prin ftiakso to topic testara to site kai douleve kanonika to opoio doulepse kai sta alla pedia!!! Alla o blueviper nomizei pos me mia apli anazitisi ta ta vrei!!! Mathe apo to google tin pio anaptigmeni anazitisi!!! An thes sou dino kai vivliaraki pou edina mia mera to ram ta lei ola gia to google!!!
blueviper Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Ναι καλέ μου Dark...όπως το interspot.com που το τέσταρες πριν το προτείνεις! Δεν είχα καμία αμφιβολία πως δε θα αντιλαμβανόσουν την ειρωνία που κρυβόταν πίσω από το προηγούμενο post μου, με την πληθώρα "free sms" υπηρεσιών που παρέθεσα μέσω Google.
hackermon1 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 lipon blueviper epidi to exis di ligo magkas dn to leo me thn kaki tou enia ala prospatho na s po min isia toso iperoptikos.o shadow to ekane me tis kaliteres prothesis kai dn axizi na malonoume etsi ki alios an mhn xexname pos inai ena forum gia na linoume provlimata kai na antalazoume gnomis,dn exoume na xorisoume tpt.gi ayto to leo kai se esena shadow kai blue as milisoume gi ayto pou arxisame na milame,dld gia ta free sms kai oxi gia to pios tha kani ignore pion kai ales teties mlkies iparxi kai alos sindesmos gia na ta pite ayta opos inai to mpla mpla.as milisoume lipon gia ta free sms kai na mhn vgainoume offtopic
blueviper Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Θα συζητούσα ευχαρίστως (όπως και επέλεξα να το κάνω εξηγώντας 2-3 πράγματα που θεώρησα σημαντικά σχετικά με τον τίτλο και το περιεχόμενο του thread και πήρα ως απάντηση ένα ignore), αν υπήρχε καμία περίπτωση να γίνει αντιληπτό από τον συγκεκριμένο συνομιλητή μου, έστω και μισή πρόταση. Λυπάμαι αν το θεωρείς υπεροψία, αλλά ο Dark δε με έχει πείσει πως είναι ικανός να επεξεργαστεί λογικά τίποτα περισσότερο από ένα απλό "ουγκ" κι αυτό έχει αποδειχθεί σε πλειάδα σχετικών περιπτώσεων που ενώ του έλεγα πως έχει ήλιο κι η ώρα είναι 12, το συμπέρασμά του ήταν πως όπου να 'ναι θα βγουν τα φαντάσματα. Στην ουσία πάντως του θέματος...το καθήκον μου λίγο πολύ το έκανα, όπως ακριβώς και το παληκάρι που φρόντισε να προτείνει υπηρεσία που ουδέποτε πέρασε από test. Μη με ψέγεις λοιπόν για την καλή μου διάθεση να δώσω φόρα παρτίδα μερικές εκατοντάδες ακόμα ανάλογες ιστοσελίδες που δεν ελέγθηκαν προηγουμένως. Όσο ανόητος είμαι εγώ, άλλο τόσο είναι κι οποιοσδήποτε άλλος που λειτούργησε κατά αυτόν τον τρόπο. Καλή συνέχεια στο οn topic...
hackermon1 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Θα συζητούσα ευχαρίστως (όπως και επέλεξα να το κάνω εξηγώντας 2-3 πράγματα που θεώρησα σημαντικά σχετικά με τον τίτλο και το περιεχόμενο του thread και πήρα ως απάντηση ένα ignore)' date=' αν υπήρχε καμία περίπτωση να γίνει αντιληπτό από τον συγκεκριμένο συνομιλητή μου, έστω και μισή πρόταση. Λυπάμαι αν το θεωρείς υπεροψία, αλλά ο Dark δε με έχει πείσει πως είναι ικανός να επεξεργαστεί λογικά τίποτα περισσότερο από ένα απλό "ουγκ" κι αυτό έχει αποδειχθεί σε πλειάδα σχετικών περιπτώσεων που ενώ του έλεγα πως έχει ήλιο κι η ώρα είναι 12, το συμπέρασμά του ήταν πως όπου να 'ναι θα βγουν τα φαντάσματα. Στην ουσία πάντως του θέματος...το καθήκον μου λίγο πολύ το έκανα, όπως ακριβώς και το παληκάρι που φρόντισε να προτείνει υπηρεσία που ουδέποτε πέρασε από test. Μη με ψέγεις λοιπόν για την καλή μου διάθεση να δώσω φόρα παρτίδα μερικές εκατοντάδες ακόμα ανάλογες ιστοσελίδες που δεν ελέγθηκαν προηγουμένως. Όσο ανόητος είμαι εγώ, άλλο τόσο είναι κι οποιοσδήποτε άλλος που λειτούργησε κατά αυτόν τον τρόπο. Καλή συνέχεια στο οn topic...[/quote'] isai sostos file m..ala edo dn imaste gia diamaxes kai sosta episimanes pos piges na mas diafotisis kai se eyxaristoume gia tin voithia s.
Dark-Shadow Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 file blueviper ektos pou kaneis diamaxes eise ke tiflos gia des ti eipa pio pano Thnx re nightfall_2003 oso gia to interspot.com den to exo kanei test!!! Kai episis eixa pei pos exo testarei ta alla 2 site http://sfeuh.free.fr/sms.php http://lebsms.c.la/
K4t4Dikos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 re paidia riksteto sto search gia kamia tetia istoselida kai lithike i pareksigisi..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.