Προς το περιεχόμενο

Pedes new site gia Free SMS Opoios prolavei!!!

Dark-Shadow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΩΡΑΙΟΣ! ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΜΠΕΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΜΕΣΩ Opera Mini ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΩ ΤΖΑΜΠΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ! ΧΕΧΕ

• Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ontws mamato auto.. Tha deikse se ligo kairo ti tha ginei... Mporei na to gurisei pio meta se xrewsei i apla tha mas taraksei, emas k opou allou steilame sms se SPAM sms. Pantws ellinika den stelnei oute kefalaia oute mikra.. :P alla oute k agglika mazi me ellinika mazi stelnei... ante na parameinei TZAMPA.. etsi eimaste emeis... :P TZAMPATZIDES :P :p :P

Δημοσ.

Εμένα πάντως μου φάνηκε πολύ ερασιτέχνης.

Έχει αφήσει προσωπικά δεδομένα εκτεθιμένα (incl. passes)...

Οπότε ποιος μου λέει ότι δεν θα έχει αφήσει την λίστα με τα κινητά το ίδιο χύμα;

Δημοσ.

Ο τιτλος του thread τα λεει ολα.Τρεξτε ελληνες να κανετε καταχρηση της δωρεαν υπηρεσιας, στειλτα δεκαδες ασκοπα μηνυματα σε κοπελες απο τις οποιες φαγατε χιλοπιτα η σε αλλους που δεν τολματε να αντιμηλησετε, μεχρι να αποκλεισουν την Ελλαδα και σταματησουν να μας προσφερουν αυτην την δωρεαν υπηρεσια.Τα ιδια Παντελη μου τα ιδια Παντελακη

Δημοσ.
-']Εμένα πάντως μου φάνηκε πολύ ερασιτέχνης.

Έχει αφήσει προσωπικά δεδομένα εκτεθιμένα (incl. passes)...

Οπότε ποιος μου λέει ότι δεν θα έχει αφήσει την λίστα με τα κινητά το ίδιο χύμα;

Ti ennoeis exei afisei ektethimena proswpika dedomena...? egw ekana page source k den eida kati... esy to ekanes me allo programa?

Δημοσ.

Πρόκειται για υποφάκελο και όχι στο root.

Δεν μπορώ να πω παραπάνω πριν επικοινωνήσω μαζί του και το διορθώσει. Επίσης να παρακαλέσω όποιον άλλο το βρει να μην αρχίσει και δίνει λινκς...

Θα ανεβάσω screen capture (censored) για να καταλάβεις τι περιέχει.

Update:

image2om7.th.png

Τελικά τώρα που το κοίταξα καλύτερα ο τύπος έτρεχε ένα paypal scam script με σκοπό να εξαπατήσει τον κόσμο και να τσιμπήσει passwords και αριθμούς πιστωτικών. Ευτυχώς από ότι βλέπω δεν είχε μεγάλη επιτυχία.

Ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω...

@kostas111: http://www.mycosmos.gr

Δημοσ.

file bd sou axoizoun polla bravo.

Pera apo ayto egw to dokimasa kai afou den ekana to login pou deixneis stin eikona.den katalabainw dld pws mporei na parei ta stoixeia mou xwris na kanw login!

Tha exei endiaferon i apantisi sou!

Δημοσ.

@cmelegos Δεν κάνεις login πουθενά. Είναι υποφάκελος του site και στο index του λέει τα εξής κάτω-κάτω:

>To use this scam just edit the ur_mail.txt file, and edit the letter.htm to link to your scam url ejoy =)
When Sending the Scam letter use this values:
From: [email protected]
Topic: PayPal Notification: Update your information

Το screenshot που ανέβασα είναι από συγκεκριμένο txt αρχείο μέσα στον φάκελο αυτο.

Δεν είπα ότι μας παίρνει τα στοιχεία με την χρήση της φόρμας για τα SMS.

Απλά κάποια στιγμή έτρεχε ένα script σε συνδυασμό με spam mail με σκοπό την απάτη.

Λόγω αυτού δεν τον εμπιστεύομαι, ποιος ξέρει αν μαζεύει τα νούμερα που χρησιμοποιούμε τώρα και τι θα τα κάνει...

Όποιος θέλει την διεύθυνση πμ στον DoSMaN που το έχω δώσει ήδη :P

@Dark-Shadow: Για να δούμε μήπως βρω τπτ και γι'αυτόν :)

edit: Μπα είναι σχετικά καινούριος

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...