jimaniac Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Αγόρασα ένα DVD Recorder της LG, συγκεκριμένα το GSA-H20L Χωρίς πολλά λόγια το συγκεκριμένο μοντέλο υποστηρίζει όλα τα formats DVD-R DVD-RW DVD+R DVD+RW DVD-RAM καθώ και την τεχνολογία LIGHTSCRIBE η οποία μπορεί και "ΤΥΠΩΝΕΙ" πάνω σε δίσκους εικόνα ή οτιδήποτε άλλο (νομίζω όχι έγχρωμο) 1ον) Πώς υποστηρίζεται αυτή η τεχνολογία????Δηλαδή πώς εκτυπώνουμε πάνω σε έναν τέτοιο δίσκο, υπάρχει κάποιο προγραμμα και εαν ναι που ακριβώς είναι γιατι στο συνοδευτικό CD δεν υπήρχε τίποτα τέτοιο..... 2ον) Σε ποιά δισκάκια μπορούμε να "τυπώσουμε"????????? Έψαξα και στο Internet αλλά λόγω του ότι ο χρόνος αυτην την στιγμή είναι περιορισμένος αν μπορεί κάποιος ας δώσει τα φώτα του......
yv4k Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Για πρόγραμμα δεν έχω ιδέα πως και τι, το δικό μου LG είναι λίγο αρχαίο αλλά για τα δισκάκια είναι ειδικά με το σήμα LightScribe επάνω και ειδική επιφάνεια. Α, ναι, επίσης κάτι Philips που είχα δει ήταν λίγο τσουχτερά στη τιμή σε σχέση με τα απλά. Για περισότερες λεπτομέρειες ρίξε μια ματιά και εδώ
jimaniac Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Ωραίος man.... Όταν λές τσουχτερά στην τιμή????? Βασικά θέλω να έχω κάποια καλά DVD με εικόνες επάνω τους (πχ ταινίες)... Τα υπόλοιπα που γράφω θα τα γράφω σε απλά δισκάκια των 0,50 Ευρώ! Σιγά μην κάτσω να ξοδευτώ. Πάντως ωραία πατέντα αλλά δεν ξέρω αν βγεί πατάτα στο μέλλον, δηλαδή μικρότερη διάρκεια ζωής!!! Άει να δούμε...
yv4k Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Αν θυμάμαι καλά εκεί που τα είδα είχε τα cd 1 ? και τα dvd 1.5 ? αλλά έχει καιρό οπότε μπορεί να έπεσαν. Φαντάζομαι αν ρωτήσεις στον προμηθευτή σου θα ξέρει να σου πει, έστω στο περίπου.
Kyro Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 gia ta ipoloipa des edo: http://www.lightscribe.com
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.