Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με K750i και nokia bluetooth

cv11591

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το sony ericsson k750 και αγόρασα το bluetooth nokia BH-700. Εχω τα εξής προβλήματα:

1) Ενώ συνεργάζονται οι συσκευές σε άσχετες στιγμές αποσυνδεεται και επανασυνδεεται το bluetooth ξαφνικά.Αυτό συμβαίνει αρκετές φορές και μάλιστα μερικές φορές συνεχόμενα.(αν βρισκονται πολύ κοντά μεταξύ τους)

2) όταν με καλεί καποιος το τηλέφωνο χτυπά κανονικά αλλά στο bluetooth αντί να ακούω τον ήχο κλήσης μου ακούω το κλασικό ringtone nokia "do-mi-sol".

3) Ενώ υπάρχει δυνατότητα από το bluetooth για φωνητική εντολή, ενώ κάνω αυτά που λεεί το κινητό δεν αποκρίνεται.

Σε κινητό nokia 6600που το δοκίμασα το bluetooth δεν υπάρχουν αυτά τα προβλήματα. Γνωρίζει κανείς εφόσον γίνει αναβάθμιση του λειτουργικού αν θα λυθούν αυτά;

Δημοσ.

να προσθέσω επίσης ότι όταν έχω συνδεδεμένο το bluetooth και πχ παίξω ένα mp3 τότε ακούγεται ο ήχος από το κινητό και όχι από το bluetooth όπως πιστεύω ότι θα έπρεπε

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Λιιιιγο αργά, απλά να πω πως κι εγώ έχω ένα nokia bluetooth handsfree και ενώ στο nokia χτυπάει κανονικά με μελωδία, σε HTC χτυπάει με τον κλασσικό ήχο nokia. Όσο για τα ringtones / αρχεία μουσικής πάντα παίζουν από το κινητό και όχι από το bluetooth ασχέτως του τι χρησιμοποιώ. (τουλάχιστον αυτό συμβαίνει σε μένα).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...