giannis2001 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Εδώ και μερικές μέρες είμαι κάτοχος μιας Canon Powershot A620. Η φωτογρφική μηχανή φαίνεται να είναι πολύ καλή αν και κάπως μεγαλούτσικη (δε χωράει π.χ. σε μια τσέπη). Όταν προσπάθησα να συνδέσω την κάμερα στον υπολογιστή παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα. Ενώ έχω εγκαταστήσει τα πάντα από το CD που ήρθε μαζί με τη μηχανή όταν την συνδέω με τον υπολογιστή πέρνω αυτό το μύνημα: "windows could not load the installer for image" Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει; Το λειτουργικό μου είναι Windows2000 SP4. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HexStatic Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Malon den perase kala o driver.Otan sindeseis tin mixanh kai sou zitisei drivers balto na tous perasei automata. An den brei tous katalhlous tote balto na psaksei apo to cd. Fantazomai to cd tha exei kai win2k drivers.An oxi katebase tous apo to site tis canon. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis2001 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Φιλε Hexstatic, το έχω κάνει αυτό που λες, αλλά δε βρίσκει να βάλει drivers ούτε αυτόματα ούτε από το cd (που προφανώς υπάρχουν). Πέρα από αυτό κατέβασα και τους πιο καινούριους drivers από το site της Canon (αναφέρομαι στους TWAIN drivers), έβγαλα τους προηγούμενους και έβαλα αυτούς και πάλι έχω το ίδιο μύνημα. Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση, αν έχει κάποιος κάποια άλλη ιδέα ευπρόσδεκτη. Και στο internet γενικότερα που έψαξα έχω βρει παρόμοιο πρόβλημα αλλά δε κατάφερα να βρω λύση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
earthworm Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Γιαννη, το προβλημα δεν εχει σχεση με την φωτογραφικη σου μηχανη, παρα μονο με το συστημα σου. Αυτο που εννοω ειναι οτι θα μπορουσες να συνδεσεις scanner ή καποια αλλη συσκευη και να "παρεις" το ιδιο διαγνωστικο μηνυμα. Προτεινω να εγκαταστησεις τελευταιο windows installer. http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=889482fc-5f56-4a38-b838-de776fd4138c&DisplayLang=en Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CyberWalker Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Έλα ρε Γιάννη, τι γίνεται; Δοκίμασες με ένα από τα μηχανήματα του γραφείου (που φαντάζομαι τρέχουν XP); Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis2001 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Έχω βάλει και τον καινούριο windows installer αλλά δεν έγινε κάτι διαφορετικό. Δεν έχω δοκιμάσει σε άλλο υπολογιστή αλλά φαντάζομαι και εγώ ότι φταίει ο υπολογιστής και όχι η φωτογραφική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis2001 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Λοιπόν, τελικά τα κατάφερα και δούλεψε. Αλλά πρώτα έπρεπε να χάσω πολλές ώρες. Αφού έψαξα από εδώ και από εκεί να βρω κάποια λύση και αφού δοκίμασα 2-3 πράγματα αλλά δε φάνηκε τπτ να είναι αποτελεσματικό προχώρησα σε ένα repair της εγκατάστασης των Windows. Αυτό τουλάχιστον δούλεψε. Το κακό βέβαια ήταν/είναι ότι μου πήρε αρκετό χρόνο, χρειάστηκε να περάσω ξανά τα service packs, μερικούς drivers και κάποια προγράμματα χρειάστηκαν επίσης repair ή και επανεγκατάσταση μετά (για να επανέλθουν κάποιες εγγραφές στην registry κτλ.) και ακόμα βεβαίως δεν δοκίμασα παρά να τρέξω 1-2 προγράμματα. Ελπίζω να μην έχουν πρόβλημα τα περισσότερα. Τι άλλαξε λοιπόν με το repair? Δε ξέρω ακριβώς. Αυτό που πρόσεξα αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος ότι ισχύει, είναι ότι εμφανίστηκε στο Control Panel πάλι το εικονίδιο "Scanners and Cameras" το οποίο έχω την εντύπωση δεν υπήρχε πριν αλλά δε το θυμάμαι 100%, αλλά ούτως ή άλλως κάπου είχα διαβάσει ότι κανονικά με την εγκατάσταση ενός scanner ή μιας camera αυτό θα έπρεπε να εμφανιστεί ακόμα και αν πριν δεν υπήρχε. Πάντως αν πριν δεν ήταν εκεί και τώρα είναι μάλλον εξαφανίστηκε κάποιο άλλο γιατί έχω την εντύπωση ότι ο αριθμός των εικονιδίων είναι ίδιος με πριν. Αυτά από εμένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.