diachiristis Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Το χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση αφού διαβάζω e-books. Το θέμα είναι πως πάνω στα βιβλία χρειάζομαι να γράφω και δικά μου πράγματα, όχι με τη μορφή σχολίων (comments) αλλά κατευθείαν επάνω στο βιβλίο ώστε να μπορώ να αλλάζω μέγεθος, τύπο γραμματοσειράς κ.α. Ξέρετε να μου πείτε που θα το βρω?
zousgr Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Το χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση αφού διαβάζω e-books. Το θέμα είναι πως πάνω στα βιβλία χρειάζομαι να γράφω και δικά μου πράγματα, όχι με τη μορφή σχολίων (comments) αλλά κατευθείαν επάνω στο βιβλίο ώστε να μπορώ να αλλάζω μέγεθος, τύπο γραμματοσειράς κ.α. Ξέρετε να μου πείτε που θα το βρω? Που να το βρεις? Στον σκληρό σου, που αλλού? Αφού το χρησιμοποιείς σε καθημερινή βάση!
blu-ray Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 ο pro (αν εχεις αυτόν) κάνει την δουλειά που θέλεις.
diachiristis Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 paides, mallon den katalavate ti zitisa. den pirazei to vrika monos mou telika
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.