chek2fire Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 προσφατα αγορασα την 7800gs για agp και σκεφτομαι να αγορασω αυτο εδω το τροφοδοτικο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700231 γιατι το παλιο που εχω ειναι 350w και δεν θα την σηκωσει την καρτα 2 πραγματα με φοβιζουν το ενα ειναι να μην ειναι συμβατο με το κουτι και να μην μπορω να το βαλω και τετοια απιθανα και το δευτερο ειναι η εγκατασταση αν ειναι ευκολη η δυσκολη για να την κανω μονος μου
LL_NEO Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Αν το κουτί σου δεν είναι ελεείνα μικρό δε θα έχεις τέτοιο πρόβλημα. Απο κει και πέρα, τα καλώδια των τροφοδοτικών μπαίνουν μόνο με έναν τρόπο, τον σωστό (κοινώς μη φοβάσαι για βραχυκύκλωμα και τέτοια. Δε μπορώ να φανταστώ κάποιο λόγο για να μη μπορέσεις να κάνεις την εγκατάσταση μόνος σου.
giorgos th. Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 apla s`auto to psu antitheta me alla dose vasi kai min ksexaseis na valeis to kalodio tis geiosis.mia xara einai pantos.
giorgos th. Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 apla s`auto to psu antitheta me alla dose vasi kai min ksexaseis na valeis to kalodio tis geiosis.mia xara einai pantos.
LL_NEO Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Αν και αμγιβάλλω για τη χρησιμότητα της ξεχωριστήξς γείωσης, τη βάζεις κάπου να έρχεται σε απευθείας επαφή με το σασί. Κοινώς τη σφηνώνεις πχ σε μια βίδα που συγκρατεί ένα cd rom στη θέση του
O mitsios Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 συνηθως η γειωση μπαινει σε μια απο τις βιδες που στηριζουν την μητρικη αν και δεν εχει σχεση,απλα ετσι συνηθιζεται.
HamerZ Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Και δεν αγοράζεις τροφοδοτικό με 120άρι ανεμιστήρα αντί για 80άρι; πχ http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700220
Melissa_virus Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Εγώ πάλι θα σου πρότεινα να πάρεις ένα τροφοδοτικό στα 480watt και άνω. Η 7800 έχει αρκετή κατανάλωση. Και γενικά πιο καλά να έχεις άνεση στα watt παρά κάποια στιγμή που θα προσθέσεις κανένα δίσκο και τίποτα άλλο να αντιμετωπίσεις πρόβλημα.
alipkok Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Καλησπέρα, θα μπορούσατε να με ενημερώσετε σχετικά με τα κριτίρια επιλογής τροφοδοτικού(ισχύς,ανεμιστήρας). ;Συγκεκριμένα το τροφοδοτικό που θέλω να πάρω είναι για ένα intel pentium 4, 2.8Ghz.Η εφαρμογή ενος τροφοδοτικού είναι δεδομένη ή παίζει ο ρόλο ο επεξεργαστής ή το case κοκ ;Η καρτα γραφικών είναι μικρη (128mb ) και το ολο σύστημα είναι 3ετίας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.