Προς το περιεχόμενο

ξερει κανεις στο NETLIMITER 2 πως θα ρυθμησω το upload????

geioannou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και 13 να γράφει δεν είναι πρόβλημα. Η μεγιστη θεωρητική ταχύτητα σου στο ανέβασμα είναι 28κβ. Εγω σου βάζω σαν όριο το 20 που το έχω ρυθμίσει στο δικο μου πισι και πραγματικά δεν εχω κανένα πρόβλημα στο κατέβασμα.

Μηπως δεν είσαι active και γι'αυτο οι μικρές ταχύτητες???

Υ.Γ. Αν θεωρείται οτι 2 slot με 10 Κβ σε κάθε χρήστη είναι λίγα με 256 upload τότε τι να πω? Εξάλλου είναι και ο τρόπος λειτουργίας του προγράμματος που δεν αφήνει να κατεβάζεις τμηματικά το αρχείο απο πολλούς χρήστες. Αν και υπάρχουν clients που υποστηρίζουν αυτη την λειτουργία αλλά απαγορευονται απο τα πιο πολλά hubs.

Δημοσ.
to netlimiter omws den to anakaliptoun kai se kanoun kick sto dc++;

Εμείς λέγαμε να μην βάζετε limiter για έναν λόγο:

Διότι ΥΠʼAΡΧΟΥΝ άτομα που το ρυθμίζουν στα 3kb/s και στα 4kb/s ΣΥΝ το ότι ανοίγουν 3 slots και....

ΜΕ ΤΙ ΤΑΧΎΤΗΤΑ ΘA ΠΑΊΡΝΟΥΝ ΟΙ ʼAΛΛΟΙ ΜΕΤʼA REEEEEEEEEEEEEEEEE ?????

Για αυτό παραπονιέστε μετά που δεν έχει καλές ταχύτητες...

Anyway, όσοι δίνουν με μικρές ταχύτητες τρώνε kick κατευθείαν ...

(PS: και όχι δεν παίρνουμε υπόψιν ότι μπορεί να τρέχετε και αλλα progs από πίσω)

Δημοσ.

Καλα ναι αυτό εννοείται! Θες να παίρνεις αλλά πρέπει να δίνεις κιόλας! Εγω προτιμώ να δίνω σε 2 με σχετικά καλή ταχύτητα για την δυνατότητα που έχει η συνδεση μου να ανεβάζει παρά να εξυπηρετω 5-6 ατομα και εστω για ενα μικρο τραγουδι να κάνουν αρκετή ώρα.

Αν και η άποψη μου είναι οτι ειδικά το dc στηρίζεται στα πανεπιστήμια και στους έλληνες του εξωτερικού. Γιατι με 256 upload δεν κυλάει το σύστημα...

Δημοσ.

λοιπον το προγραμμα ρυθμιστηκε μια χαρα.Ηθελε να περασουν μερικα δευτερολεπτα για σταθερο.η ταχυτητα...

madboy μπορεις να δεις ενα προσωπικο μηνυμα που σου εχω στειλει!Sorry αλλα ηιταν κατι που δεν επιτρεποταν απο τους κανονες και θα το εκοβαν!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...