Προς το περιεχόμενο

ΗΟL 4MBit!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βάλε. Αν και είναι σε δοκιμαστική περίοδο, το έχει γνωστός μου, έχει μερικά προβληματάκια, αλλά η ταχύτητα δεν έχει πέσει ποτέ κάτω από 1Mbit/1Mbit. Σε σχέση με τις υπόλοιπες προσφορές, είναι μακράαααααν ότι καλύτερο ;)

Δημοσ.

Ναι αλλα σου λεει οτι δεν εχει πεσει ποτε κατω απο 1 πανω 1 κατω...ενω τωρα εισαι 1 κατω 256 πανω... και αν εχεις τοσο..Επισης εκει θα εχεις και τις φορες σου που θα πιανεις 3-4 :D

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ποιές οι εντυπώσεις μέχρι τώρα απο όσους το έχουν βάλει?

έκοψα μετα απο πολύυυυυυ καιρο την αορίστου οτε και παω full για HOL αλλά καλό είναι να ξέρω 2 πραγματάκια, όπως πχ πόσο κάνει περίπου να ενεργοποιηθεί (μη μου κάνει κανα 2μηνο), τι λέει απο ταχύτητες, τυχόν προβλήματα κτλ.

απ'ό,τι είπε ο vagpap πάντως δείχνει πολύ καλή περίπτωση.

Δημοσ.

Εδώ και μερικές μέρες έχουν στρώσει τα πράγματα....αν και το οριστικό στρώσιμο θα γίνει μόλις η HOL αγοράσει κανά κύκλωμα με το εξωτερικό, γιατί αυτά που έχει...απλά γέμισαν και πλεόν υπάρχει μεγάλο πρόβλημα.

Εγώ έχω down 430+ KB/s είτε με εσωτερικό, είτε με εξωτερικό, και 80-90 up.

Η αναμονή είναι τουλάχιστον 40 μέρες....

Ο καλός εξοπλισμός που σου δίνει (fritz box fon) είναι δανεικός και τον επιστρέφεις εάν σταματήσεις την συνδρομή.

Επίσης σου κάνει δώρο και τηλεφωνικό νούμερο της μορφής 213-00-χχχχχ

Δημοσ.

thanks =)

αν κ ενας φιλος μου που μενει κοντα μου του κανανε μολις μια βδομαδα για την ενεργοποιηση, ελπιζω ναμαι κι εγω απο τους τυχερους.

απο ταχυτητες μια χαρα μου φαινεσαι, no? ισως η upload να μπορουσε ναναι καπως καλυτερη :mrgreen:

Δημοσ.

kalispera kai apo emena.

thn exw edw kai ena mina, den mporw na pw kai ta kalytera... einai ontws polu grigori alla apo statherotita den einai kai oti kalytero. 2 fores thn mera kanei ena reset kai sygxronizei meta apo kana 5lepto(ayto den einai tipota) alla mia fora stis 3-4 meres xanetai gia kanena 5wro.Genika den einai statheri gia na vasisteis panw ths an kaneis kapoia douleia pou xreiazetai internet synexeia alla gia na katevazeis einai mia xara.

Δημοσ.

Παιδια να σας ρωτήξω?Στις 30 Αυγουστου έλλειξε η συνδρομη μου στην οτενετ και τώρα εχω αοριστου 768 και πληρωνω 24,5.Με συμφερει να το αλλαξω σε χολ 4 μπ?Ξέρει κανεις ποιος ειναι ο υποχρεωτικος χρόνος παραμονης?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...