kostelo Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Το προβλημα το εχει ενας φιλος μου με το pc του. Εχει win xp pro αλλα δε ξερω αν εχει και sp2 και τωρα τελευταια γραφωντας ελληνικα αντι να βαζει τονο στα φωνηεντα πατωντας το κουμπι με το ερωτηματικο κλασικα, βγαζει τα αυτακια (") ή καπως ετσι μοιαζουν. Δε φταιει το office γιατι το κανει και στο notepad και στο wordpad. Παρολ' αυτα οταν μπηκα σε safe mode και σαν administrator και δοκιμασα να γραψω, εβαζε κανονικα τον τονο. Οποτε υποθετω οτι ισως ειναι καμια ρυθμιση. Τι μπορω να κανω? Εκτος απο φορματ φυσικα αν γινεται κατι. Thanx.
sniper_206 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Για δοκίμασε να περάσεις drivers για το πληκτρολόγιο μπας και φτιάξει. Μου χει συμβεί κι εμένα παλαιότερα σε έναν άλλο υπολογιστή αλλά δεν ήταν μόνο στον τόνο το πρόβλημα, ενώ έγραφε κανονικά τους αριθμούς, τα σύμβολα με Shift τα έβγαζε ανακατεμένα. Κι εσένα κάτι παρόμοιο φαντάζομαι παίζει. Πάντως το ίδιο πληκτρολόγιο, σε άλλο pc δούλευε κανονικά... Έχει αλλάξει καμία ρύθμιση στα sticky keys μήπως;
kostelo Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Δε ξερω ακριβως τι εχει κανει γιατι ειναι φιλου το pc που δε ξερει και πολλα απο υπολογιστες, μονο στο office γραφει κανα κειμενο, ουτε ιντερνετ εχει. Εβαλα τους drivers απ το cd της microsoft που ειχε μαζι (microsoft office keyboard ειναι η φιρμα του πληκτρολογιου) αλλα και παλι τπτ. Γιατι ομως δουλευε κανονικα ο τονος στο safe mode? Τελος παντων θα δω τι θα κανω και στην τελικη φορματ ή εστω επιδιορθωση των windows.
thanocaster Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Δεξί κλικ στην μπάρα με τη γλώσσα (δίπλα στην taskbar) > Settings > Remove το ελληνικό Keyboard > Add, και εκεί για γλώσσα διάλεξε Greek, χωρίς keyboard layout (δηλαδή Greek σκέτο, χωρίς παρένθεση με τριψήφιο δίπλα).
kostelo Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Σ ευχαριστω θα το δοκιμασω και θα ποσταρω οταν ξαναπαω να το κοιταξω.
ASSOS_GREEK Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Εχω Και Εγω Αυτο Το Προβλημα Υπαρχει Λυση ?
palawiaris Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Μήπως έχετε bitcomet;Κάπιοες από τις τελευταίες εκδόσεις τα χαλάνε
blueviper Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Εικάζω πως πάσχεις από keylogger. Πέρα από τις διάφορες άλλες αιτίες, υπάρχουν μερικοί keyloggers που δημιουργούν το φαινόμενο του διπλού τόνου. Δοκίμασε να ρίξεις ένα online scan με το πάλαι ποτέ Ewido. (χρησιμοποίησε Internet Explorer)
THE GODFATHER Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 παιδια και σε μενα το ιδιο. εντελος ξαφνικα πριν 2 ημερες. Τι drivers να κανω reinstall ? vista εχω δεν εβαλα ποτε driver. Δε΄΄ιτε π΄΄ως γρ΄΄αφω!!!
rafail1994 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 τελικα ειπαρχει λυση και ενας φιλος μου το επαθε στα καλα καθουμενα <<λετε να ειναι κανενας ιος ;;>>
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Παιδι΄΄α βο΄΄ηθεια! Ξαφνικ΄΄α γρ΄΄αφω ΄΄ετσι!!! Τι μπορω να κανω?
_BASSstarlet_ Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Προς το παρόν μη βάζεις τόνους! Αλλιώς, κάνε copy/paste: ά έ ί ύ ή ώ Μια ευγενική προσφορά του bassstarlet.
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Πωωω, σ΄ευχαριστω πολυ! Στο μεταξυ το διορθωσα (?) στο word αλλα οχι στο ιντερνετ!!! Καμια ιδεα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις