PunkBuster Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Καλημέρα παιδιά, δεν θα μπω σε λεπτομέρεις γιατί και πως για να μην σας μπαιρδέψω. Καταρχήν έχω ένα 120ρι Seagate με 2 partition, στο ένα τα XP και στο άλλο για τα downloads. Αυτό που θέλω να κάνω είναι να μεταφέρω τα Windows XP και τα downloads σε ένα νέο σκληρό WD 250GB είτε με τα partitions στο ίδιο μέγεθος είτε με μεγαλύτερο. Και κάτι ακόμα. Επείδή θέλω να βάλω και ένα ακόμα partition για να πειραματιστώ με Linux γίνεται να formaro το νέο σκληρό με 3 partitions (μεγαλύτερα από τα partition του Seagate) και μετά να περάσω τα XP και τα downloads από τον παλιό στο καινούργιο? Το έχει κάνει κανένας? τι προγράμματα θα χρειαστώ?
asmilon Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Με το Ghost μπορεις να κανεις αυτη την δουλεια, του λες να κανει disk to disk και μετα απλα περιμενεις την μεταφορα των δεδομενων... Αν θες να παιξεις με τα Partitions σου, το Partition magic ειναι η καλυτερη λυση...
Exiled2 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Ή χωρίζεις πρώτα τον καινούριο σκληρό με το partition magic σε 3 κομμάτια που θες και μετά με το norton ghost αντιγράφεις τα partition με τα win και τα downloads ή πρώτα αντιγράφεις τον παλιό δίσκο στον καινούριο με το ghost ή το acronis και μετά με το partition magic σπας το partition με τα downloads που θα έχει γίνει αυτόματα μεγαλύτερο από ότι ήταν στον παλιό σε δύο για να βάλεις και το Linux. Πάντως ψάξτο λίγο πρώτα για το Linux γιατί νομίζω ότι το linux θέλει κι ένα άλλο μικρό partition εκτός από το κανονικό και ότι πρέπει πρώτα να στήσεις το Linux και μετά τα xp.
CyberWalker Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Και άλλο ένα εναλλακτικό αντί για Symantec Norton Ghost είναι το Acronis True Disk Image Server. Πολύ ανώτερο κιόλας! Το PowerQuest Partition Magic για consolidation των partitions είναι ΑΡΙΣΤΟ! Διάλεξε σε όλα τελευταίες εκδόσεις, εκτός από το Ghost που θα σου πρότεινα το 2001. Ωπ! Exiled2 με πρόλαβες!
PunkBuster Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Ευχαριτώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις. Τον σκληρό τον αγόρασα αλλά δεν μετέφερα το λειτουργικό ακόμα γιατί ο σκληρός είναι........ προβληματικός. Δημιουργησα μια χαρά τα partition πάω να κάνω format( μέσω ΧΡ) και κολλάει στο 12%. Μετα από πολλές προσπάθεις τελοσπάντων κατεβάζω το utility της WD από την ιστοσελίδα της και στο extended test μου βγάζει: FAIL Too many bad sectors detected!!! Έλεος, πάω αυριο κιόλας στο Πλαίσιο για αλλαγή. Ελπίζω να μου δώσουν κατευθείαν άλλο και να μην περιμένω καμιά βδομάδα γι ανα τον κοιτάξουν και να το κάνουν και να τον ράνουν κλπ κλπ.
fragment_ Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 χρησιμοποιω το partition magic 8 καμποσο καιρο (χρονακια) και μου παρουσιαζε πολλες φορες προβληματα κατα την δημιουργια και τροποποιηση partitions και καταλαβα πως θέλει αλλαγή. βρήκα ένα εναλλακτικό και σιγουρα ανώτερο του magic, to partition manager. ποτε μεχρι στιγμης δεν μου παρουσιασε πρόβλημα όπως το partition magic
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.