Sagao Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Υπαρχει δυνατοτητα Speech to Text sto Office 2003 η στο καινουριο office 2007?Εαν ξερει κανεις να μου προτεινει καποιο αλλο soft που κανει αυτη τη δουλεια.Ευχαριστω εκ των προτερων
accipio Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Για το Office δεν ξέρω. Πάντως υπάρχει ο Ηλεκτρονικός Λογογράφος και το MLS Talk & Write (για την ελληνική γλώσσα).
hasodikis Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 στο office 2003 αυτόνομα δεν υπάρχει..... ο ηλεκτρονικός λογογράφος δεν κάνει τίποτα ως software, μια πατατα και μισή είναι...... όποιος τον θέλει του τον δινω στα μισα λεφτα (me to Hasp). για το mls εχω ακούσει καλά λόγια αλλά δεν το έχει χρησιμοποιήσει ή δει ποτε.. Hasodikis
Sagao Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 στο office 2003 αυτόνομα δεν υπάρχει.....ο ηλεκτρονικός λογογράφος δεν κάνει τίποτα ως software' date=' μια πατατα και μισή είναι...... όποιος τον θέλει του τον δινω στα μισα λεφτα (me to Hasp). για το mls εχω ακούσει καλά λόγια αλλά δεν το έχει χρησιμοποιήσει ή δει ποτε.. Hasodikis[/quote'] Ti provlima yparhei me ton logografo?Mipos boreis na gineis ligo pio sygekrimenos?
hasodikis Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 ασ αρχισω λοιπόν..... 1. πολύ βαρύ πρόγραμμα......... 2. η μετατροπή σε κείμενο αργεί και είναι αθλια σε αποτελέσματα.= 3. δεν μπορείς να εκφωνήσεις μεγάλο κείμενο (και μη φανταστείς σελίδα.... μιλάω για μερικές γραμμές) γιατί θα περιμένεις παρα παρα πολύ και δεν θα έχει καμία σχέση το κείμενο με αυτά που είπες. 4. δεν κάνει μεταφορά σε κείμενο σε πραγματικό χρόνο 5. HASP HASP HASP.....κλειδί ασφαλείας υποτίθεται αλλά τρώει μια usb θύρα.... 6. Δεν έχει καλή ενσωμάτωση στο word 7.έχει άθλια αποτελέσματα στη μετατροπή σε κείμενο 8. έχει άθλια αποτελέσματα στη μετατροπή σε κείμενο 9.έχει άθλια αποτελέσματα στη μετατροπή σε κείμενο EDIT: 10. aaaa kai mi ξεχάσω είναι τόσο ευαίσθητο που μύγα να πεταει στο άλλο δωματιο τη μάμησες.....για να μην πω για το πως π ρ ε π ε ι ν α μ ι λ α ς (πολύ πιο αργά από ότι διάβασες τις 3 τελευταίες λέξεις) κτλ κτλ και φαντάσου ότι το δούλεψα για λίγο πέρυσι σε Pc me pentium 4 sta 3.06 G, 1 mb ram..... 80 g HD stiw 7.200... αει σιχτιρ....μη πω τιποτα για τους κατασκευαστές του.....kai gia mena ton tembeli bebaia poy phga kai to phra Hasodikis
Sagao Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Entaksei,me epeises,auto pou katalava einai oti prepei kai ego n'afiso tis tebelies giati kai to talk and write einai k'auto arketa argo,oxi opos o logografos alla argo,den me eksipiretei opos thelo.Opote,kala ksimerovradiasmata file mou.Euharisto gia tin voithia!
gv Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 ΚΕΙΜΕΝΟ Ο άνθρωπος σε μια τέτοια περίπτωση προτιμά να διοικήσει γιατί μέσα του λειτουργεί το ένστικτο της αυτοσυντήρησης Λειτουργεί με γνώμονα οικονομικά ή άλλα συμφέροντα και με βάση το προσωπικό του όφελος επαγγελματικό ή άλλο ΛΟΓΟΓΡΑΦΟΣ 1.1 Ο άνθρωπος σε μια τέτοια περίπτωση προτιμά να νικήσει γιατί μέσα του λειτουργεί το ένστικτο της αυτοσυντήρησης Λειτουργεί με γνώμονα οικονομικά η άλλα συμφέροντα και με βάση το προσωπικό του όφελος επαγγελματικό ή άλλο TALK & WRITE (current version) Ο άνθρωπος σε μια τέτοια περίπτωση προτιμά να διοικήσει γιατί μέσα του λειτουργεί το ένστικτο ττςςααττσσννήήηηηη λλιιοορρεε μμ ννμμνν οικονομικά ή άλλα συμφέροντα και με βάση το προσωπικό του όφελος οοκκννμμκκ λλο Έλληνας είμαι ... ψευδός δεν είμαι
fragment_ Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 παιδια ο λογογραφος ειναι ολα τα λευτα τι λετε τον εχω και γω και ειναι μια χαρα ενταξει καποια λαθακια μικρα ομως τα κανει δεν ειναι και ανθρωπος. συν της αλλης αν δεν ρυθμισεις στο σιγανο το microphono δεν θα δεις αποτελεσμα διοτι αν ειναι πολυ δυνατο το προγραμμα μπερδευεται απο την παραμορφωση οτι ειναι βαρη ειναι δεν λεω 100mb μνημη περνει αλλα δεν κολλαει μιλας και σ' ακουει και ας αργει να το τυπωσει στην οθονη. αυτά
sv2bbi Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Ti provlima yparhei me ton logografo?Mipos boreis na gineis ligo pio sygekrimenos? Μπορώ να σου πω εγώ που έχω χρησιμοποιήσει όλες τις εκδόσεις του. Δεν Μπόρεσα να το χρησιμοποιήσω ποτέ ούτε καν δοκιμαστικά. Αντιθέτως χρησιμοποιώ το talk & write από τότε που εκδόθηκε και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Το talk & write αρχικά έχει πολύ φτωχό λεξικό αλλά σταδιακά εντοπίζεται και με τα χρόνια γίνεται πάρα πολύ καλό. Για να δουλέψει χρειάζεται άριστο μικρόφωνο, αξιοπρεπή ηχοαπορρόφηση στο δωμάτιο και γρήγορο δίσκο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις