hermes1516 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Ρε παιδια κάθε φόρα που περνω ή με περνουν τηλέφωνο (Απο την ασυρματη συσκευή που βρίσκεται 2 μέτρα απο τον υπολογιστή) το PC μου ανοίγει μόνο του:evil: :evil: :evil: , το ιδιο κάνει και όταν ανοίγω το πολύμπριζο που είναι πάνω του συνδεδεμένα τα τροφοδοτικά του νέον και του εξωτερικου μοντεμ! Δε λέω καλός ο τηλεχειρισμός απο το ασύματό αλλά μου σπάει τα νεύρα:evil: Υ.Γ.: Έχω ασύματο ποντικι και σκεύτηκα οτι μπορει να φταίει αυτο αλλά έχω απενεργοποιησει την έκινηση με τα πλήκτρα του πονικιού! Ευχαριστώ εκ των προτέρων !!
asmilon Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Στο BIOS σου πρεπει να εχεις ενεργοποιημενη την επιλογη Wake On Ring. Οποτε σε καλει καποιος ο υπολογιστης το παιρνει σαν σημα για να ανοιξει. Οποτε ψαξε λιγο το BIOS σου και απενεργοποιησε αυτη την επιλογη...
hasodikis Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 ο Asmilon είχει δίκιο ....πρέπει να μπεις στο bios σου και να απενεργοποιήσεις τη συγκεκριμένη επιλογή Wake On Ring
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.