Προς το περιεχόμενο

Απο 384 σε 768...........

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια μολις εγινε η αναβαθμιση της γραμμης μου αλλα εχω μια ερωτηση.ενω πριν με 384 κατεβαζα απο τον explorer με σταθερα 39.8-40.1 τωρα η ταχυτητα ειναι με 768 μολις 45 περιπου.....τι σοι αναβαθμιση ειναι αυτη???????????εχει τυχει και σε αλλουσ αυτο?

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

forthnet.σιγουρα παιζει κατι τετοιο?αν ειναι ετσι δεν θα επρεπε να ειναι σταθερη η ταχυτητα?γιατι στο dumeter που εχω παιζει απο 20 και κατι εως 70.

Δημοσ.

malon ... :?

ektos kai pezei rolo apo pou katebazeis

emena me 2048 vlepo apo 217kbp/s kai se alla site katevazo pe 95-110 max !!!

pantos tis pio statheres taxytites tis exo dei apo site aiterion gi drivers ...

ti na sou po :?

Δημοσ.

απο το rapidshare κατεβαζω αυτη τη στιγμη και εχω μεση 45.6.αυτοι οι υπολογιστες πια,ολα δουλευουν καλα μονο στη θεωρια...στην ππραξη ολα πανε στραβα.....ευχαριστω παντως

Δημοσ.

To DSL στην Ελλάδα είναι σαν τους δείκτες της οικονομίας...στατιστικά ευημερούμε, στην πράξη πεθαίνουμε στην ψάθα. :P

Κάτοχος 1Mbit Otenet εδώ και μερικές μέρες...από το πρωί αναβαθμισμένος στα 2Mbit από τον ΟΤΕ και τώρα απολαμβάνω την εκπληκτική ταχύτητα των 220Kbps από το Rapidshare.

Μου έλειψε η σταθερότητα της pstn. ;)

Edit: Σόρυ, υπερβάλλω. 350Kbps! :P

Δημοσ.

Είμαι σίγουρος πως όταν με το καλό γυρίσουν όλοι από τις διακοπές, θα περάσουμε όμορφα...ειδικά στα DSLAM εκείνα που τραβάνε ζόρια. Έχει να πάει η πίτα σύννεφο.

Δημοσ.

blueviper giati to les ayto ????

pistevo oti eimaste sigratimenoi kai oi pio poloi to internet to xrisimopoioun gia enimerosi apoti diavazo sto foroum kai oxi gia download

(mpouaxaxaxaxxaxaxxa :razz: :razz: :razz: )

tha fame kala !!:???: :-?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...