Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με ήχο

pisio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα σε όλο το Forum :mrgreen:

θα ήθελα την βοήθεια σας :)

τα ηχεία ενός φίλου μου κάνουνε έναν "θόρυβο" και όταν παίζουνε ένα τραγούδι η φωνή του τραγουδιστή/ίας είναι πάντα ίδια (μοιάζει με "γυνακας" πάντα)

υποψιάζομαι ότι έχει χαλάσει η θήρα από το motherboard

βρήκα ένα USB (σαν stick είναι) το οποιο έχει δυο υποδοχές μια πράσινη και μια ροζ

το δοκίμαζα αλλα δεν έπαιζε

μόλις άνοιγα τον sound manager τον Windows παρατήρησα ότι από εκεί που δείχνει ποσο δυνατά να ακούγονται τα ηχεία (δείτε την φωτό)

audiogert800x600dw7.th.png

ήτανε στο χαμηλό και μόλις το ανέβαζα αυτό κατέβαινε μονο του.

δεν μπορούσα να το σταθεροποιήσω

Δημοσ.

den mporw na katalavw kai polla mias kai einai sta germanika alla nomizw oti auto pou prospathis na rithmisis einai to idio me auto kato deksia dipla stin ora sto ixiaki tou master volume kai nomizw oti den exei sxesi.

Alla ksanaperases tous drivers tis kartas hxou esto kai onboard?, dokimases ta hxeia se allo pc?

ps: ti theme einai auto pou exei o filos sou? Poli mourato fainete :P

Δημοσ.
den mporw na katalavw kai polla mias kai einai sta germanika alla nomizw oti auto pou prospathis na rithmisis einai to idio me auto kato deksia dipla stin ora sto ixiaki tou master volume kai nomizw oti den exei sxesi.

σωστά κατάλαβες Strategos :-D

τα ηχεία παίζουνε κανονικά.θα κοιτάξω να του ξαναπαιράσω του drivers αμα είναι!!!

όσο για το θέμα δικό μου είναι και όχι του φίλου μου :mrgreen: :mrgreen:

αμα θες πληροφορίες πες μου να σου πώ

ευχαριστώ :-D

Δημοσ.

Συμφωνώ, ξαναπέρασε τους drivers.

Βασικά, σε μερικές κάρτες ήχου υπάρχουν ρυθμίσεις που παίζεις με την φωνή του καλλιτέχνη. Για παράδειγμα, την κάνεις γυναικεία, αντρική, από στρουμφάκια και τέτοια. Μήπως ο φίλος σου έχει πειράξει κάτι τέτοιο? Το έψαξες?

Δημοσ.

Βασικά' date=' σε μερικές κάρτες ήχου υπάρχουν ρυθμίσεις που παίζεις με την φωνή του καλλιτέχνη. Για παράδειγμα, την κάνεις γυναικεία, αντρική, από στρουμφάκια και τέτοια.[/quote']

τελικά είχες δίκιο Melissa_virus

ευχαριστώ για την βοήθεια :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...