Προς το περιεχόμενο

Saw 3

CHRIS_MALL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Molotof (theoman) δεν πας καλά... έκανα edit, τώρα νιώθεις καλύτερα, ηρέμισες[/b']? Είσαι οκ τώρα? Μάλλον θα έχεις αρχίσει να νιώθεις έξυπνος, μια και βρίσκεις πολλά ορθογραφικά λάθη να διορθώσεις. ΜΠΡΑΒΟ αγόρι μου. θα πας μπροστά. Και άσε εμάς τους χαζούς που κάνουμε ορθογραφικά λάθη να πιάσουμε τον πάτο. :D:D:D

ΑΜΑΝ ΡΕ MELLISA ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΟ FFS

Ηρέμησες ΌΧΙ ηρέμισες.

ps : δεν είμαι κανάς φιλόλογος και ούτε ξέρω και τέλεια ορθογραφία αλλά τέτοια λάθη είναι τραγικά.

Δημοσ.

ΡΕ ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΓΜΤ!!

Τελικα ο jigsaw δεν πεθανε, ετσι; Ή ειδα καποιον που του εμοιαζε;

Δημοσ.
ΡΕ ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΓΜΤ!!

Τελικα ο jigsaw δεν πεθανε' date=' ετσι; Ή ειδα καποιον που του εμοιαζε;[/quote']

εγώ πάντως τον θυμάμαι να πέθανε. Αλλά θα είναι ωραίο να δούμε πως δεν πέθανε :D

Δημοσ.

θα δούμε παιδιά.

εγώ πιστεύω ότι, όπως και τα άλλα 2 saw άλλωστε, θα είναι γεμάτο ανατροπές, γιαυτό και να δείτε τον jigsaw δεν έγινε και τίποτα

ps – molotof έλεος ρε φιλαράκι δε δίνουμε πανελλήνιες εδώ , ξεκόλλα λιγάκι

Δημοσ.

to saw to 1 htan apistefto kairo ixame na doume kati toso kalo.to 2 de mou arese(opws ola ta deftera) to vrika poli vareto.oso gia to hostel an k ime fan tou tarantino(reservoir dogs,pulp fiction,kill bill) den tha kathomoun pote na dw enan maniako na vazei tripania sto stoma k na sou kaiei thn mapa me kamineto.to vriskw diastrofiko k den exei na mou prosferei kati...

Δημοσ.
to saw to 1 htan apistefto kairo ixame na doume kati toso kalo.to 2 de mou arese(opws ola ta deftera) to vrika poli vareto.oso gia to hostel an k ime fan tou tarantino(reservoir dogs,pulp fiction,kill bill) den tha kathomoun pote na dw enan maniako na vazei tripania sto stoma k na sou kaiei thn mapa me kamineto.to vriskw diastrofiko k den exei na mou prosferei kati...

κλασικό b-movie ήταν το hostel.

Δημοσ.

εμενα το Saw II ειναι απο τις λιγες ταινιες που του εχω βαλει 10αρι. Ηταν πολυ καλυτερο απο το πρωτο, οσο αφορα τις ανατροπες.. Εμεινα στην κυριολεξια με ανοιχτο το στομα!!

Δημοσ.

@ Luxx: Στο Saw II δείχνει τον μπάτσο να βγαίνει από το αυτοκίνητο, αλλά δεν δείχνει τον Jigsaw να πεθαίνει, απλά τον αφήνει σε πολύ άσχημη κατάσταση. Αν όμως θυμάστε, η τύπισσα που είχε καταφέρει να αποδράσει στο Saw I, έγινε ο συνεχιστής του έργου του ακριβώς επειδή ο Jigsaw θα πέθαινε... Αν αναλάβει κεντρικό ρόλο στο III (ενώ στο ΙΙ ήταν ετοιμοθάνατος), η τύπισσα τι θα κάνει, θα κολλάει μπρίκια ;;; :)

Δημοσ.
an k ime fan tou tarantino(reservoir dogs,pulp fiction,kill bill) den tha kathomoun pote ...

Αντε παλι αλλη μια

Το Χοστελ ΔΕΝ ειναι του Ταραντινο

Το Χοστελ δεν ειναι ΚΑΝ παραγωγη του Ταραντινο

Στο Χοστελ το μονο που κανει ο Ταραντινο ειναι να επιτρεψει το "Quentin Tarantino presents..." λογω φιλιας και σαν ξεπληρωμα χαρης για παλιοτερες δουλειες στον Ελι Ροθ,κατι σαν "Ο Ταραντινο ειδε την ταινια,του αρεσε και την προτινει"

Δημοσ.

Μου φαίνεται ότι το μόνο που πρόσπαθουν να κάνουν τώρα είναι να βρίσκουν τραγικούς και σχεδόν αηδιαστικούς τρόπους να σκοτώνουν κόσμο παραλείποντας κάθε είδους σενάριο, πλοκή κλπ κλπ κλπ. Κρίμα γιατί το πρώτο saw ήταν κορυφή (εξαιρουμένων ερμηνειών), το δεύτερο ομολογουμένως δεν το έχω δει αλλά δεν έχω διαβάσει και τα καλύτερα. Kρίμα πάντως που ταινίες όπως αυτό ή το βλέπω το θάνατό σου που αρχίζουν πολύ καλά συνεχίζουν με όχι και με τα καλύτερα αποτελέσματα. Άμα δεν έχεις υλικό, τι την κάνεις τη συνέχεια;;;

Δημοσ.
Αντε παλι αλλη μια

Στο Χοστελ το μονο που κανει ο Ταραντινο ειναι να επιτρεψει το "Quentin Tarantino presents..." λογω φιλιας και σαν ξεπληρωμα χαρης για παλιοτερες δουλειες στον Ελι Ροθ' date='κατι σαν "Ο Ταραντινο ειδε την ταινια,του αρεσε και την προτινει"[/quote']

Για να το λες και να επιμένεις κάτι θα ξέρεις. Βασικά σαν ταινία, όταν την είδα, σκέφτηκα, μα καλά το Ταραντίνο έφτιαξε τέτοια ταινία? Δεν μου άρεσε σαν ταινία… Πάντως στις διαφημίσεις στην TV το θυμάμαι καθαρά ότι χρησιμοποιούσαν το όνομα του Ταραντίνο... Το παρουσιάζανε σαν να είναι δικιά του η ταινία... Ντροπή τους.

Δημοσ.
Αντε παλι αλλη μια

Στο Χοστελ το μονο που κανει ο Ταραντινο ειναι να επιτρεψει το "Quentin Tarantino presents..." λογω φιλιας και σαν ξεπληρωμα χαρης για παλιοτερες δουλειες στον Ελι Ροθ' date='κατι σαν "Ο Ταραντινο ειδε την ταινια,του αρεσε και την προτινει"[/quote']

Για να είμαστε ακριβείς, ο Tarantino είναι executive producer της ταινίας, κοινώς ίσως να έχει βάλει το χεράκι του σε μερικές σκηνές, καταλαβαίνεις ποιες, δε θέλει και πολύ μυαλό.

Δημοσ.

Δεν νομιζω οτι ειναι executive producer(ελπιζω να μην το λες λογω imdb,εκει γραφει ο καθενας οτι θελει)

Δεν τον θυμαμαι στα credits.Παντως executive ειναι χοντρο,δηλαδη ο τυπος δεν εδωσε απλα λεφτα και γνωριμιες,θα σημαινει οτι εκανε ο ιδιος δουλεια

Δημοσ.

Σε 4 διαφορετικα Sites που κοιταξα ολα λενε

Executive Producer:Quentin Tarantino

http://movies.yahoo.com/movie/1808746648/cast

http://movies.go.com/movies/credits?movie_id=46605&name=hostel_2006&genre=horror&studio=Lions%20Gate%20Films

http://www.showbizdata.com/credits.cfm?mid=242195

http://movies.aol.com/movie/hostel/24285/credits

οποτε δε νομιζω να κανουν λαθος...

Οσον αφορα το topic τα Saw τα γουσταρω και ειμαι πολυ περιεργος να δω πως θα εξελιχθει το τριτο μερος, ο Jigsaw ειναι αρρωστεια :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...