Προς το περιεχόμενο

Saw 3

CHRIS_MALL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ιδού το trailer της πολυπόθητης και πολυαναμενόμενης συνέχειας ενός από τα καλύτερα ψυχολογικά θρίλερ των τελευταίων χρόνων. Με μια πρώτη ματιά μου φάνηκε αρκετά πιο σκληρή ταινία (στα χνάρια του hostel δυστυχώς...) ,ωστόσο ας μην βιαστούμε να την κρίνουμε αρνητικά και ας περιμένουμε την προβολή της ταινίας που σίγουρα θα σπάσει ταμεία πάλι και θα γίνει μεγάλο θέμα συζητήσεων η πλοκή της.

Let's play a game....

:twisted: :twisted: :twisted:

Δημοσ.
Ιδού το trailer της πολυπόθητης και πολυαναμενόμενης συνέχειας ενός από τα καλύτερα ψυχολογικά θρίλερ των τελευταίων χρόνων. Με μια πρώτη ματιά μου φάνηκε αρκετά πιο σκληρή ταινία (στα χνάρια του hostel δυστυχώς...) ' date='ωστόσο ας μην βιαστούμε να την κρίνουμε αρνητικά και ας περιμένουμε την προβολή της ταινίας που σίγουρα θα σπάσει ταμεία πάλι και θα γίνει μεγάλο θέμα συζητήσεων η πλοκή της.

Let's play a game....

:twisted: :twisted: :twisted:

Δεν θα το΄'λεγα.......:?

Δημοσ.
Δεν ξέρω εμένα μέτριο μου φάνηκε και το saw2 και το hostel. Ειδικά για το hostel δεν μου φάνηκε πιστικό...

το hostel ήταν μούφα.Αναμένουμε για το saw 3.

ΈΛΕΟΣ ΡΕ ΣΥ MELISSA.

ΠΕΙΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΠΙΣΤΙΚΟ.

Καλά δεν πήγες σχολείο? Μήπως πέρασες και εσύ σε σχολή με κάτω από 10?

Δημοσ.

ΈΛΕΟΣ ΡΕ ΣΥ MELISSA.

To hostel ήταν όντως μουφιά μεγάλη!:-?

Πάντως κ τα saw μν νομίζετε,δν είναι κ τπτ το ιδιέτερο,απλά τν αγωνία κ τν φόβο που νοιώθεις θέλουν!

Δημοσ.

ΈΛΕΟΣ ΡΕ ΣΥ MELISSA.

Wow chill out dude δεν σουβρισε την μανα

[ξεχασα να βαλω ' στο σου'βρισε' date=μηπως περασα και γω σε σχολη με κατω απο 10?Αληθεια τι εννοεις?Κατω απο 10 φοιτητες?Κατω απο 10 δεντρα?Κατω απο 10 γης?]

Δημοσ.

[ξεχασα να βαλω ' στο σου'βρισε' date=μηπως περασα και γω σε σχολη με κατω απο 10?Αληθεια τι εννοεις?Κατω απο 10 φοιτητες?Κατω απο 10 δεντρα?Κατω απο 10 γης?]

L O L:mrgreen:

Δημοσ.

Θα ειναι κανα prequel αλλα απο οτι φαινεται θα δουμε πολλα saw που θα βασιζονται στους πολλους διαφορετικους τροπους να πεθανει καποιος. Ποτε εχουμε Haloween???

Δημοσ.

σε σχολή με φοιτητές που έχουν iq κάτω από 10 :mrgreen: :-D :) :-D :mrgreen: :-D :) :-D :mrgreen:

Δημοσ.
σε σχολή με φοιτητές που έχουν iq κάτω από 10 :mrgreen: :-D :) :-D :mrgreen: :-D :) :-D :mrgreen:

Ειδικα στην δικη μου σχολη "κοινωνικο" iq οι περισσοτεροι οχι 10 αλλα -10

Κανονικο iq νομιζω πως μια χαρα ειχαν

Δημοσ.

Molotof (theoman) δεν πας καλά... έκανα edit, τώρα νιώθεις καλύτερα, ηρέμισες? Είσαι οκ τώρα? Μάλλον θα έχεις αρχίσει να νιώθεις έξυπνος, μια και βρίσκεις πολλά ορθογραφικά λάθη να διορθώσεις. ΜΠΡΑΒΟ αγόρι μου. θα πας μπροστά. Και άσε εμάς τους χαζούς που κάνουμε ορθογραφικά λάθη να πιάσουμε τον πάτο. :D:D:D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...