mpentenis Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Κανεις λαθος φιλε mpentenis' date=' αν ισχυε αυτο, αγοραζες τα ΧΡ με 5-6 φιλους σου και τα ενεργοποιουσατε οσες φορες θελατε... Αν το εχεις δοκιμασει θα δεις οτι προφανως δεν ισχυει... Αν θυμαμαι καλα ειναι γυρω στις 3 online ενεργοποιησεις ανα 180 ημερες... Αν χρειαστεις πιο πολλες, παιρνεις τηλεφωνο την Microsoft και κανεις ενεργοποιηση μεσω τηλεφωνου...[/quote'] εγω σου λεω οτι δεν κάνω καθόλου λάθος... εχω το cd μου 2 χρόνια τουλάχιστον, έχω κάνει πάνω από 7-8 format (στηνω, δεν μου αρεσει, καπακι φορματ...), στα 3 παιρνω τηλεφωνο, μου δινουν αλλο activation number και συνεχιζω για αλλα 3, κ.ο.κ..... αν εγω θέλω να κάνω format κάθε μέρα, είναι δικό μου θέμα, όχι της MS.... κάποια στιγμή άλλαξα μητρική, δεν με ρώτησαν καν γιατι, απλά μου έδωσαν κωδικό και finito! εκτός αυτόυ, την τελευταία φορά μου ζήτησε τηλεφώνημα, επειδή ήταν 3 το ξημερωμα δεν πήρα, το επόμενο πρωι πήγα να ξανακάνω online activation και το δέχτηκε κανονικά είδες πουθενά να λεει 3 activations remaining η κάτι αναλογο??
asmilon Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 ..ειναι γυρω στις 3 online[/b'] ενεργοποιησεις ανα 180 ημερες... Αν χρειαστεις πιο πολλες, παιρνεις τηλεφωνο την Microsoft και κανεις ενεργοποιηση μεσω τηλεφωνου... Δοκιμασε να το κανεις πιο πολλες φορες online και θα δεις οτι δε γινεται, πρεπει να παρεις τηλεφωνο στην MS να κανεις την ενεργοποιηση μεσω τηλεφωνου...
cyberstorm Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 tin proigoumeni evdomada o logos pou ekan format itan giati mou klidosan ta windows epeidi ekana updates.kai meta tin epanekkinisi eixan klidosi kai ithelan energopiisi....ara paizoun pola pramata rolo sto activation kai sto serial number ton windows ....mpentenis exei dikio o asmilon gia auta pou grafi
mpentenis Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 whatever, egw sas lew oti exw kanei panw apo 6-7 activations sto pc moy, k me allagi board, kai mono me ena tile stin MS....crack den paizei, na to balw se original?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.