Προς το περιεχόμενο

The belly of an architect: About the music...

noasgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά χαιρετώ. Σε λίγες μέρες η εξεταστική αρχίζει μαζί με αυτή και οι εργασίες..! Θα με βοηθούσατε αρκετά λοιπόν με κάποιο link (που εγώ για την ώρα δεν κατάφερα να βρω) στο οποίο θα βρω πληροφορίες για την μουσική της αναφερόμενης ταινίας. Απλώς όταν λέω πληροφορίες για την μουσική εννοώ κυρίως για την δομή στην ταινία (χρονικά πλαίσια που "εμφανίζεται", διακυμάνσεις κτλ κτλ). Ξέρω ότι αυτό που ζητάω είναι λίγο εξηζητημένο αλλά ποντάρω στη κουλούρα του forum :P

Τhnx πολλά εκ των πρωτέρων

Δημοσ.

ένα πρόχειρο λινκ που βρήκα(που μπορεί να μην βοηθήσει και καθόλου)

http://www.answers.com/topic/the-belly-of-an-architect-soundtrack

το πιο κεντρικό θέμα πάντως είναι το "Birds for the Mind"

btw, καταπληκτική ταινία καταπληκτικό OST

αν βρω και κάτι πιο κατατοπιστικό σε αυτό που θες, ξαναποστάρω

cheers!

Δημοσ.

κανένα λινκ μόνο προσωπική άποψη

το struggle for pleasure είναι το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό όταν

σκέφτομαι, Ποιό είναι το καλύτερο κομμάτι οβ ολ τάιμ; την ήξερα πριν δω την

ταινία άρα μπορεί να μην είμαι αντικειμενική. πιστεύω ότι όλη η ταινία αξίζει για

αυτό το σημείο (η σκηνή που μπαίνει στο σπίτι της φωτογράφου και βλέπει την

ζωή του στον τοιχο της). δεν θυμάμαι να μου άρεσε κάτι άλλο.

ΥΓ. το έχω ακούσει live από τον ίδιο το Wim Mertens, ένα βράδυ στου Ψυρρή.:shock:

Δημοσ.
κανένα λινκ μόνο προσωπική άποψη

το struggle for pleasure είναι το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό όταν

σκέφτομαι' date=' Ποιό είναι το καλύτερο κομμάτι οβ ολ τάιμ; την ήξερα πριν δω την

ταινία άρα μπορεί να μην είμαι αντικειμενική. πιστεύω ότι όλη η ταινία αξίζει για

αυτό το σημείο (η σκηνή που μπαίνει στο σπίτι της φωτογράφου και βλέπει την

ζωή του στον τοιχο της). δεν θυμάμαι να μου άρεσε κάτι άλλο.

ΥΓ. το έχω ακούσει live από τον ίδιο το Wim Mertens, ένα βράδυ στου Ψυρρή.:shock:[/quote']

Ρε συ, κατ'αρχήν thnx για τα σχόλιά σου αλλά δυστυχώς δεν πρέπει να αναφερθώ σε ένα τραγούδι ή στη μουσική μόνη της αλλά στην σχέση που έχει η μουσική με την ταινία (σκαμπανεβάσματα, εντάσεις, ηρεμίες, διάρκεια) και ότι άλλο φανταστώ (φανταστούμε). Όπως και νά'χει όσο έψαξα δυστυχώς δεν βρήκα πολλά, οπότε κάθε σας βοήθεια καλοδεχούμενη..!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...